Cota 2 fotbal – 24-10-2021

Cota 2 fotbal – 24-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide programate in Serie A si Scotia. Jocuri care se anunta extrem de interesante si cu reusite. Am obtinut o cota totala de 2.09. Iata ce pronostic am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 24-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 13:30

  1. Atalanta – Udinese, GM 2+ la cota 1.40
  2. St.Mirren – Rangers, 2-4 goluri la cota 1.49
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Atalanta vs Udinese

  • Atalanta n-a jucat deloc rau cu Manchester United. A condus cu 2-0, dar apoi a cedat initiativa si, in cele din urma, CR7 & Co au reusit sa se impuna. Sigur, efortul depus in confruntarea amintita poate sa le dea batai de cap. Insa in fata lui Udinese are 6 succese si o remiza in ultimele sapte meciuri directe. Si in fiecare dintre partidele castigate a marcat de macar doua ori. Cum defensiva oaspetilor s-a aratat fragila, mai cu seama in fata echipelor de top, am sa merg pe minimum doua goluri ale gazdelor. 

St.Mirren vs Rangers

  • Rangers vine dupa un succes cu 2-0 in fata lui Brondby si isi doreste sa se distanteze la trei puncte de Hearts. O formatie care i-a pus probleme in confruntarea directa. Astfel ca, macar la acest moment, este un adversar real in cursa pentru titlu. Nu are insa o deplasare usoara, pentru ca St.Mirren este o formatie ofensiva si care nimic de pierdut. In plus, n-a mai pierdut de sase meciuri, iar in ultimele trei a castigat. Este de asteptat asadar sa avem o confruntare intensa si am sa merg pe 2-4 goluri.