Cota 2 fotbal – 24-10-2021

Cota 2 fotbal – 24-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide programate in Serie A si Scotia. Jocuri care se anunta extrem de interesante si cu reusite. Am obtinut o cota totala de 2.09. Iata ce pronostic am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 24-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 13:30

  1. Atalanta – Udinese, GM 2+ la cota 1.40
  2. St.Mirren – Rangers, 2-4 goluri la cota 1.49
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Atalanta vs Udinese

  • Atalanta n-a jucat deloc rau cu Manchester United. A condus cu 2-0, dar apoi a cedat initiativa si, in cele din urma, CR7 & Co au reusit sa se impuna. Sigur, efortul depus in confruntarea amintita poate sa le dea batai de cap. Insa in fata lui Udinese are 6 succese si o remiza in ultimele sapte meciuri directe. Si in fiecare dintre partidele castigate a marcat de macar doua ori. Cum defensiva oaspetilor s-a aratat fragila, mai cu seama in fata echipelor de top, am sa merg pe minimum doua goluri ale gazdelor. 

St.Mirren vs Rangers

  • Rangers vine dupa un succes cu 2-0 in fata lui Brondby si isi doreste sa se distanteze la trei puncte de Hearts. O formatie care i-a pus probleme in confruntarea directa. Astfel ca, macar la acest moment, este un adversar real in cursa pentru titlu. Nu are insa o deplasare usoara, pentru ca St.Mirren este o formatie ofensiva si care nimic de pierdut. In plus, n-a mai pierdut de sase meciuri, iar in ultimele trei a castigat. Este de asteptat asadar sa avem o confruntare intensa si am sa merg pe 2-4 goluri.