Cota 2 fotbal – 23-10-2021

Cota 2 fotbal – 23-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide programate in Ligue 1 si Serie A. Jocuri care se anunta extrem de interesante si cu reusite. Am obtinut o cota totala de 2.19. Iata ce pronostic am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 23-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 18:00

  1. Nantes – Clermont, over 2 la cota 1.46
  2. Bologna – Milan, GG la cota 1.50
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Nantes vs Clermont

  • Un punct desparte cele doua echipe in momentul de fata. Nantes, care a scapat de retrogradare anul trecut, este acum pe 9, la 8 puncte de Metz, formatie care ocupa locul de baraj. Antoine Kombouare a facut o trupa care joaca onorabil, iar acasa a reusit sa se impuna in trei dintre cele 5 meciuri. Si pleaca acum cu prima sansa in fata lui Clermont, o nou-promovata. Cu atat mai mult cu cat oaspetii au pierdut doua dintre ultimele trei meciuri disputate in deplasare, primind 11 goluri in aceste confruntari. Merg pe o partida in care sa avem parte de goluri si am ales ca propunere over 2.

Bologna vs AC Milan

  • AC Milan a pierdut cu FC Porto in UCL. Insa nu infrangerea a durut, cat maniera, italienii nereusind sa puna in mare pericol poarta adversa. Nu este insa timp de lamentari. Vine o deplasare la Bologna, unde are nevoie de un rezultat pozitiv, pentru ca Napoli are deja un avans de doua puncte. Bologna este insa periculoasa (sa ne aducem aminte de acel 3-0 cu Lazio). Pe de alta parte, in 4 dintre ultimele cinci meciuri ale sale am consemnat GG. Lucru valabil si in cazul oaspetilor. In egala masura, in 4/5 jocuri ale ambelor am consemnat over 2,5 goluri. Cum Milan pare sa fie o buna incasatoare in ultima vreme, am decis sa merg pe GG.