Cota 2 fotbal – 22-10-2021

Cota 2 fotbal – 22-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat cele doua partide programate in Serie A. Jocuri in care sunt angrenate formatii aflate in lupta pentru a iesi din zona periculoasa. Astfel ca se anunta extrem de interesante. Am obtinut o cota totala de 2.50. Iata ce pronostic am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 22-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:30

  1. Torino – Genoa, 1x & under 3,5+ la cota 1.58
  2. Sampdoria – Spezia, GG la cota 1.58
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Torino vs Genoa

  • Gazdele nu au mai castigat de patru meciuri. Insa acum primesc vizita lui Genoa, o formatie in fata careia se pot impune. Torino are mai multa calitate, iar rezultatele din ultima vreme au la origine si adversarele intalnite. A remizat totusi cu Lazio si a cedat la limita cu Juve si Napoli. Semn ca in fata unui adversar care are un singur succes in acest sezon poate sa obtina cele trei puncte. Este si motivul pentru care am sa merg in acest meci pe 1x & under 3,5. 

Sampdoria vs Spezia

  • Sampdoria are doar doua puncte din patru meciuri acasa, insa a jucat deja cu primele trei clasate. Astfel ca are circumstante. A pierdut trei meciuri din ultimele patru, dupa ce incepuse bine campionatul. Iar acum ar trebui sa isi revina. Adversarul este insa unul care nu refuza jocul si are o ofensiva productiva. Insa, pe de alta parte, are probleme in defensiva (13 goluri primite in 4 deplasari). Este un meci de care pe care, intre doua echipe care cauta sa se indeparteze de zona periculoasa. Motiv pentru care am decis sa merg pe GG.