Cota 2 fotbal – 21-9-2021

Cota 2 fotbal – 21-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat doua meciuri atractive din La Liga si Serie A. Am format o cota totala de 2.14. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 21-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:30

  1. Getafe – Atletico Madrid, x2 & under 4,5 la cota 1.78
  2. Fiorentina – Inter, 2+ la cota 1.20
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Getafe vs Atletico Madrid

  • Doua remize, fara gol marcat, in doua competitii diferite. Atletico nu are de ce sa fie mandra. Mai cu seama ca lucrurile incep sa se complice. Deja adversarii la titlu au inceput sa capete turatie. Exceptand Barcelona, care, anul acesta, cu greu va putea lupta chiar si pentru un loc de UCL. In aceste conditii, chiar daca evolueaza in deplasare, trupa lui Simeone trebuie sa castige. Mai cu seama ca are in fata un adversar la indemana. Getafe, care a pierdut toate cele cinci meciuri, si are cel mai prost start din istorie. In plus, nu i-a dat vreun gol in ultimele 20 meciuri (din 2011 incoace). Iar pe 16 dintre ele, Atleti le-a castigat. Merg pe Atletico intr-un meci cu maximum patru reusite.

Fiorentina vs Inter

  • Inter si-a revenit dupa infrangerea cu Real. Rapid. Si a facut scor cu Bologna, 6-1. Acum o asteapta un meci extrem de dificil. Pentru ca Fiorentina are trei meciuri la rand castigate. Intre care doua in deplasare, primul dintre ele pe terenul Atalantei. O formatie ofensiva, care a fost implicata in campionat exclusiv in meciuri de GG & 3+. In aceste conditii, este plauzibil sa asistam la un nou GG. Si, probabil, la multe reusite. Amm sa merg insa pe minimum doua goluri in meci.