Cota 2 fotbal – 20-9-2021

Cota 2 fotbal – 20-9-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat cele doua meciuri din liga secunda a Romaniei. Am format o cota totala de 2.14. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 20-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:00

  1. U Cluj – Viitorul Tg.Jiu, 1x & 2+ la cota 1.52
  2. CSA Steaua – CSC Selimbar, 1x & 2+ la cota 1.41
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

U Cluj vs Viitorul Pandurii

  • U Cluj viseaza la Liga 1, dar din nou are prestatii oscilante. Astfel ca ocupa doar locul 7 in momentul de fata, in afara pozitiilor de play-off. Este adevarat, cu un succes in partida de astazi poate ajunge la trei puncte de lider si doua de echipele de pe podiumul provizoriu. Acesta este si obiectivul, intr-o partida in care vrea revansa dupa acel 1-3 cu Csikszereda. Mai cu seama ca adversarul pare la indemana. Viitorul n-a castigat inca, are doar 3 remize. Insa, atentie, doua dintre ele sunt obtinute in ultimele doua jocuri. Iar adversarii au fost Concordia si FC Hermannstadt. Formatii care vizeaza si ele promovarea. Este motivul pentru care am decis sa merg pe 1x & 2+.

CSA Steaua vs CSC Selimbar

  • Si al doilea meci vine tot din Liga a II-a. CSA Steaua are un singur esec in 6 etape, alaturi de 4 succese si o remiza. Iar acasa nu s-a incurcat pana acum, izbutind sa se impuna in toate cele trei meciuri. Adversar ii este CSC Selimbar, al carei obiectiv este mentinerea in liga secunda. Unul pe care pare sa-l poata obtina. Mai cu seama ca a reusit sa-si castige meciurile acasa. In deplasare insa, n-a marcat inca si a primit minimum doua goluri. Astfel ca am sa merg si-n acest caz pe un 1x & 2+, care, in mod normal, ne poate feri de surprize.