Cota 2 fotbal – 19-9-2021

Cota 2 fotbal – 19-9-2021. Din programul de astazi am selectat doua meciuri din campionatul Turciei si Serie A. Am format o cota totala de 2.16. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 19-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:00

  1. Galatasaray – Alanyaspor, GM 2+ la cota 1.46
  2. Verona – Roma, x2 & 2+ la cota 1.48
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Galatasaray vs Alanyaspor

  • In Super Lig, Galatasaray este una dintre cele 5 echipe neinvinse in primele 4 etape, totalizand 8 puncte, datorita carora ocupa in prezent locul 5. Galata are nevoie insa sa castige, pentru a reduce din ecartul care o separa de primele clasate. Iar victoria cu Lazio poate constitui un fundament pentru un rezultat pozitiv. Mai cu seama ca oaspetii au o linie 2-0-2. Atentie insa, anul trecut Alanya s-a impus de doua ori pe terenul Galatei. Si a marcat in cinci dintre ultimele 6 confruntari directe. Este motivul pentru care gazdele trebuie sa marcheze de macar doua ori pentru a se putea impune. Au facut-o in fiecare meci de campionat pana acum si in patru dintre ultimele cinci jocuri oficiale. Am sa merg pe Galata 2+.

Verona vs AS Roma

  • Venirea lui Mourinho la AS Roma a revitalizat echipa. Lucru care se vede, romanii reusind sa castige toate jocurile de pana acum. Indiferent ca acestea s-au disputat in Serie A sau in Europa. Mai mult, au izbutit sa marcheze de macar doua ori meci de meci. De partea cealalta, Verona a cedat in toate confruntarile din actuala stagiune. Iar in ultima nici macar nu a reusit sa marcheze. In aceste conditii, am decis sa merg pe x2 & 2+. Se poate incerca insa si victorie Roma, la o cota mult mai mare (1.82), sau minimum doua reusite pentru oaspeti (1.73). Ca si un combo intre acestea. Evident, cu o miza adaptata.