Cota 2 fotbal – 17-10-2021

Cota 2 fotbal – 17-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide din La Liga si Serie A. Si am mizat pe ideea ca vom avea spectacol in ambele, obtinand o cota totala de 2.29. Iata ce pronosticuri am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 17-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 17:15

  1. Celta – Sevilla, 2+ la cota 1.43
  2. Juventus – AS Roma, GG la cota 1.60
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Celta vs Sevilla

  • Celta a adunat numai 7 puncte pana acum si este la doar doua puncte de zona retrogradarii. Este limpede ca desi are in fata un adversar puternic, precum Sevilla, isi propune victoria in aceasta intalnire. Mai cu seama ca oaspetii au aratat, cu Granada, in ultima runda, ca nu sunt de neinvins. Greu de spus daca echipa din Vigo va reusi sa se impuna. Este limpede insa ca va incerca sa puna probleme, sa marcheze. Si ma astept sa avem parte de un meci cu goluri. Nu este exclus chiar un GG, asa cum s-a intamplat  in ultimele patru jocuri directe. Am sa merg insa pe macar doua reusite in meci, cota fiind mai mult decat tentanta.

Juventus vs AS Roma

  • Juventus e in revenire de forma dupa ce incepuse dezastruos sezonul. A ajuns la patru succese consecutive in toate competitiile. Trei in Serie A,  cu Spezia, Sampdoria si Torino, si unul in Liga Campionilor, cu Chelsea. Iar acum o asteapta increzatoare pe AS Roma. Care a pierdut ultimele doua meciuri in deplasare din campionat, cu Verona si Lazio, chiar daca a reusit sa marcheze de doua ori. A fost de fiecare data 3-2. De altfel, probabil ca AS Roma va reusi sa marcheze si de aceasta data. Chiar daca Juve a aratat ca defensiva sa este capabila sa faca fata presiunii si a izbutit sa termine fara gol primit ultimele doua meciuri. Este motivul pentru care am decis sa merg in aceasta partida pe ambele marcheaza. Asa cum s-a intamplat in patru dintre ultimele cinci meciuri directe.