Cota 2 fotbal – 16-11-2021

Cota 2 fotbal 16-11-2021. Am ales din oferta de astazi din fotbal doua dintre partide. Este vorba despre intalniri decisive pentru calificarea la baraj in Grupa E. Disputa in care se confrunta, la distanta, Tara Galilor si Cehia. Cota totala rezultata este de 2.09. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 16-11-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45.

  1. Tara Galilor – Belgia, 2+ la cota 1.32
  2. Cehia  – Estonia, Cehia AH-2 la cota 1.58
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Tara Galilor vs Belgia

  • Lucrurile sunt clare. Belgia este la Mondiale, in timp ce galezii vor juca barajul gratie rezultatelor din UEFA Nations League. Cu o victorie sau un egal insa, pot urca pe locul doi in grupa, lucru care este echivalent cu o pozitie mai buna la tragerea la sorti.
  • Belgienii vor folosi, probabil, multi dintre jucatorii mai putin utilizati. In plus, au cedat in doua dintre ultimele trei meciuri directe si nu au castigat in patru dintre ultimele cinci, astfel ca o remiza nu ar reprezenta un soc.
  • Tara Galilor nu a pierdut acasa in ultimele 15 partide si este in forma. De altfel, in grupa are o linie 4-2-1, unica infrangere fiind cea din Belgia, unde a reusit sa marcheze.
  • Nu este exclus sa avem parte de un GG, dupa cum se poate incerca si un X. Am ales insa sa merg pe 2+.

Cehia vs Estonia

  • Cehia a reusit sa se califice la fiecare turneu final european dupa cucerirea independentei. Este insa in situatia de a rata a doua prezenta la Mondiale. Si depinde de rezultatul din Tara Galilor.
  • Daca galezii nu pierd, lucrurile sunt clare. Insa daca cedeaza in fata Belgiei, atunci cehii au nevoie de un succes la minimum doua goluri pentru a se califica.
  • Cehia a marcat in 7 dintre ultimele 8 meciuri si a pierdt doar una dintre ultimele 6 partide. In plus, Estonia n-a invins in ultimele trei deplasari.
  • In meciul tur a fost 6-2 pentru Cehia si tinand cont ca gazdele trebuie sa bata la macar doua goluri diferenta si au calitatea sa o faca am mers pe Cehia AH-2.