Cota 2 fotbal – 16-10-2021

Cota 2 fotbal – 16-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide din Serie A. Si am mizat pe ideea ca vom avea spectacol in ambele, obtinand o cota totala de 2.26. Iata ce pronosticuri am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 16-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:00

  1. Lazio – Inter, GG la cota 1.48
  2. Milan – Verona, GM 2+ goluri la cota 1.53
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Lazio vs Inter

  • La doua saptamani dupa ce a ajuns la sapte meciuri fara infrangere in Serie A, Inter primeste replica lui Lazio. O formatie care a fost extrem de inconsistenta in acest start de stagiune. Dovada ca a trecut de Roma si Lokomotiv, iar apoi a cedat la scor de forfait la Bologna. Asta ca sa vorbim despre ultima perioada de dinaintea pauzei. In plus, Lazio a primit 10 goluri in ultimele cinci meciuri din Serie A, ceea ce arata clar ca defensiva are probleme. Inter are cel mai bun atac, 22 de goluri, ceea ce inseamna o medie de 3,1 reusite per partida, si a marcat de macar doua ori in ultimele 12 confruntari din Serie A.  Acesta este motivul pentru care ma astept la o confruntare in care sa avem spectacol. Si am sa merg pe ambele marcheaza. O alta varianta interesanta este oaspetii marcheaza 2+, pe care o puteti lua in calcul pentru un single.

AC Milan vs Verona

  • AC Milan a castigat cu 3-2 ultima partida, contra Atalantei, aratand ca este, intr-adevar, o formatie care poate spera la titlu. Problema este insa ca defensiva da inca semne de slabiciune. Iar faptul ca am asistat la GG in cinci dintre ultimele sase partide ale sale este un semn clar al acestui lucru. GG am avut si in cinci dintre ultimele sase meciuri directe pe aceasta arena, iar Verona este o formatie care a izbutit sa inscrie in fiecare dintre confruntarile de pana acum. Daca o face si acum, Milan ar trebui sa puncteze de macar doua ori pentru a avea sperante la o victorie. Lucru pe care este capabila sa-l faca. Si am sa merg pe over 1,5 goluri gazdele.