Cota 2 fotbal 15-4-2021

Cota 2 fotbal 15-4-2021. Din oferta de astazi am ales 2 evenimente din Europa League si am format o cota totala de 2.19. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal 15-4-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00

  1. AS Roma – Ajax, ambele echipe marcheaza la cota 1.42
  2. Slavia Praga – Arsenal, Slavia Praga marcheaza la cota 1.54
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

AS Roma vs Ajax

  • Pentru acest meci am ales pronosticul ambele echipe marcheaza, deoarece sunt doua formatii cu potential urias in atac. In mansa tur, AS Roma s-a impus cu scorul de 2-1, asta dupa ce Ajax a condus cu 1-0 la pauza si a ratat si un penalty. A fost al 3-lea duel direct intre cele doua echipe, iar in toate am avut parte de gol marcat de ambele parti. Esecul cu AS Roma a fost primul dupa o serie de 24 de meciuri fara infrangere pentru „lancieri”. De altfel, oaspetii nu au nimic de pierdut si trebuie sa joace ofensiv, in timp ce AS Roma ar jucatori excelenti de contraatac.

Slavia Praga vs Arsenal

  • Pentru aceasta partida am ales pronosticul Slavia Praga marcheaza, deoarece echipa lui Nicolae Stanciu traverseaza o forma foarte buna. Acestia au reusit sa ii elimine pana acum pe Leicester si Rangers, iar in campionat sunt ca si campioni. De partea cealalta, Arsenal nu se afla in ceea mai buna perioada, iar din punct de vedere defensiv sta destul de rau – a primit minim un gol in ultimele 15 meciuri. De asemenea, „tunarii” sunt obligati sa marcheze in acest meci si sa joace ofensiv, lucru care ii va lasa descoperiti in aparare. In mansa tur scorul a fost de 1-1.

Vezi rezumatul meciului tur Arsenal - Slavia