Cota 2 fotbal – 15-10-2021

Cota 2 fotbal – 15-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide din Franta si Anglia (Championship). Si am mizat pe ideea ca gazdele vor avea prestatii solide si ca vom avea minimum doua goluri, obtinand o cota totala de 2.04. Iata ce pronosticuri am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 15-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00

  1. PSG – Angers, 1 & 2+ la cota 1.43
  2. West Bromwich – Birmingham, 1x & 2+ goluri la cota 1.43
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

PSG vs Angers

  • In runda trecuta am asistat la intreruperea parcursului perfect al lui PSG in Ligue 1. A cedat la Rennes, 0-2, chiar daca a avut pe teren toate vedetele. Acum, teoretic, situatia este mai complicata. Pentru ca este lipsita de jucatorii sud-americani, care au meciuri in preliminarii. Iar oaspetii au trei meciuri la rand fara esec si au o prestatie mai mult decat decenta in actuala stagiune. Dovada ca sunt pe locul 4, la doua puncte de Lens, formatia care ocupa locul 2, care duce in UCL. Acasa, PSG a facut mereu scor cu Angers. In plus, are nevoie de succes pentru ca altfel situatia sa se complica. Probabil ca nu o sa fie o plimbare in parc, insa merg pe 1 & 2+.

West Bromwich vs Birmingham

  • West Bromwich a pierdut cu Stoke, 0-1, inregistrand primul esec din actuala stagiune. Si aceasta dupa 10 meciuri fara esec (6-4-0). Acasa are insa imaculata coloana infrangerilor (3-2-0) si, din fericire, o asteapta un meci cu o echipa ce are probleme, Birmingham. Formatie care vine dupa cinci jocuri fara succes, perioada in care a obtinut o singura remiza. Mai mult, de patru meciuri nu a reusit sa marcheze. In acest context, gazdele sunt, evident, favorite. Mai cu seama ca au castigat, in vara, si un amical, si inca la scor, 4-0. Motiv pentru care am sa merg pe 1x & 2+.