Cota 2 fotbal – 15-10-2021

Cota 2 fotbal – 15-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide din Franta si Anglia (Championship). Si am mizat pe ideea ca gazdele vor avea prestatii solide si ca vom avea minimum doua goluri, obtinand o cota totala de 2.04. Iata ce pronosticuri am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 15-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00

  1. PSG – Angers, 1 & 2+ la cota 1.43
  2. West Bromwich – Birmingham, 1x & 2+ goluri la cota 1.43
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

PSG vs Angers

  • In runda trecuta am asistat la intreruperea parcursului perfect al lui PSG in Ligue 1. A cedat la Rennes, 0-2, chiar daca a avut pe teren toate vedetele. Acum, teoretic, situatia este mai complicata. Pentru ca este lipsita de jucatorii sud-americani, care au meciuri in preliminarii. Iar oaspetii au trei meciuri la rand fara esec si au o prestatie mai mult decat decenta in actuala stagiune. Dovada ca sunt pe locul 4, la doua puncte de Lens, formatia care ocupa locul 2, care duce in UCL. Acasa, PSG a facut mereu scor cu Angers. In plus, are nevoie de succes pentru ca altfel situatia sa se complica. Probabil ca nu o sa fie o plimbare in parc, insa merg pe 1 & 2+.

West Bromwich vs Birmingham

  • West Bromwich a pierdut cu Stoke, 0-1, inregistrand primul esec din actuala stagiune. Si aceasta dupa 10 meciuri fara esec (6-4-0). Acasa are insa imaculata coloana infrangerilor (3-2-0) si, din fericire, o asteapta un meci cu o echipa ce are probleme, Birmingham. Formatie care vine dupa cinci jocuri fara succes, perioada in care a obtinut o singura remiza. Mai mult, de patru meciuri nu a reusit sa marcheze. In acest context, gazdele sunt, evident, favorite. Mai cu seama ca au castigat, in vara, si un amical, si inca la scor, 4-0. Motiv pentru care am sa merg pe 1x & 2+.