Cota 2 fotbal – 12-10-2021

Cota 2 fotbal – 12-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat doua partide din preliminariile CM. Si am mizat pe ideea ca vom avea parte de prestatii consistente, acasa, pentru Anglia si Danemarca, obtinand o cota totala de 2.07. Iata ce pronosticuri am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 12-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45

  1. Anglia – Ungaria, 1 & GM 2-5 goluri la cota 1.38
  2. Danemarca – Austria, 1x & 2-5 goluri la cota 1.50
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Anglia vs Ungaria

  • Anglia a castigat meciul din deplasare cu un sec 4-0. Si va cauta o noua victorie confortabila in acest joc. Cu atat mai mult cu cat suporterii maghiari nu au fost deloc fair-play la intalnirea din septembrie. Evident, este mai cu seama vorba despre orgoliu, in conditiile in care biletele pentru turneul final sunt ca si acontate.  Este adevarat, pentru oaspeti este un meci capital, insa dupa ce n-a reusit sa treaca de Albania (doua infrangeri cu 1-0) este greu de crezut ca se va impune in fata Angliei. Echipa pe care n-a mai batut-o din 1962. Perioada in care englezii au castigat de 12 ori, in timp ce de doua ori s-a consemnat remiza. Iar acasa, de 9 ori in 10 jocuri. In plus, in ultimele 54 de meciuri din preliminarii britanicii au cedat o singura data. Iar acasa au o serie de 21 de victorii, inceputa in 2012, dupa o remiza cu Ucraina, perioada in care au marcat 73 de goluri si au primit doar 7. Este motivul pentru care am ales sa merg pe 1 & 2-5 goluri Anglia.

Danemarca vs Austria

  • Neinvinsa in cele 7 meciuri de pana acum si fara gol primit, Danemarca este, evident, favorita in fata Austriei. Cu atat mai mult cu cat s-a impus cu un sec 4-0 chiar pe terenul acesteia. Fara indoiala, gazdele vor incerca sa mearga mai departe pe acest drum. Iar un nou succes este echivalent cu o calificare la Mondiale, inclusiv din punct de vedere matematic. Pentru austrieci jocul are o importanta capitala. Sunt deja la 4 puncte de locul 2 si daca nu castiga, iar scotienii se impun in Faroe, sunt iesiti din calcule inclusiv pentru baraj. Am sa merg pe 1x & 2-5 goluri, in contextul in care danezii, care au folosit prima echipa in Moldova, vor trebui sa apeleze de aceasta data la principiul rotatiei.