Cota 2 fotbal – 11-11-2021

Cota 2 fotbal – 11-11-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am ales un combo cu trei propuneri de la meciul dintre Rusia si Cipru din preliminariile Campionatului Mondial 2022. Cota totala rezultata este de 2.06. Iata ce pronosticuri am ales, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal- 11-11-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:00

  1. Rusia – Cipru, Rusia EH-1 & GM2+ & 8+ cornere la cota 2.06
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Rusia vs Cipru

  • Rusia are nevoie de victorie pentru a avea sansa de a juca la egal cu Croatia in ultimul meci al campaniei.
  • In fata cipriotilor are rezultate pozitive, reusind patru victorii pentru a termina un singur joc la egalitate. Demn de remarcat este ca toate succesele au fost obtinute la zero.
  • Cipru a pierdut sase din ultimele 7 meciuri. Mai mult, a reusit sa inscrie doar in ultimul, in care a remizat, 2-2, acasa, cu Malta.
  • De altfel nu a reusit sa puncteze in 9 dintre ultimele 11 intalniri. In plus, in deplasare a pierdut ultimele 7 jocuri si nu a marcat in ultimele 6.
  • Formatie probabila Rusia: Safonov; Sutormin, Diveev, Dzhikiya, Kudryashov; Fomin, Barinov, Zabolotny; Miranchuk, Smolov, Bakaev.
  • Formatie probabila Cipru: Michael; Andreou, Sotiriou, Antoniadis; Demetriou, Kyriakou, Kastanos, Ioannou; Loizou, Sotiriou, Papoulis.
  • Tinand cont de aceste aspecte am ales sa merg pe o victorie confortabila a gazdelor intr-un meci pe care acestea sa-l domine.