Cota 2 fotbal – 11-10-2021

Cota 2 fotbal – 11-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat celelalte doua partide din grupa Romaniei din preiminariile CM. Si am mizat pe ideea ca vom avea parte de goluri, obtinand o cota totala de 2.20. Iata ce pronosticuri am ales la acest meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe acest pont.

Cota 2 fotbal - 11-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45

  1. Macedonia de Nord – Germania, 2-4 goluri la cota 1.53
  2. Islanda – Liechtenstein, 3+ la cota 1.44
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Macedonia de Nord vs Germania

  • Gazdele ocupa locul secund in grupa si au cedat o singura data in aceste preliminarii, 2-3 contra Romaniei. In meciul tur au reusit o victorie neasteptata in depasare, 2-1. Un succes care le face sa viseze la o calificare la Mondiale. Si, evident, spera sa obtina un rezultat pozitiv in acest meci, iar apoi sa joace o veritabila finala in Armenia. Germanii insa, sub conducerea lui Flick, arata foarte bine. Au victorii pe linie si un singur gol primit, „bijuteria” lui Ianis Hagi. Au reusit rezultate de 2/2 in toate meciurile in deplasare din aceasta campanie si in 14 dintre ultimele 15 jocuri pe teren strain in calificarile pentru Mondiale. In plus, un nou succes le-ar aduce biletele pentru turneul final. Sigur, lucrurile nu se complica prea mult nici in cazul unei remize, astfel ca am decis sa merg in acest meci pe goluri: 2-4 reusite in meci.

Islanda vs Liechtenstein

  • Islanda, am mai spus-o, este intr-un proces de tranzitie. Astfel ca nu a mai reusit rezultatele pe care le izbutea cu fosta generatie, care a izbutit surprize placute la turneele finale ale competitiilor majore. Este pe penultimul loc, cu numai 5 puncte. Insa in fata echipei Liechtensteinului pleaca, evident, cu prima sansa. Iar in prima confruntare directa din aceasta grupa, atunci cand lucrurile au stat sub aceleasi auspicii, s-au impus cu 4-1. Ma astept ca si de aceasta data sa avem parte de o partida cu goluri si am ales sa merg pe over 2,5. In contextul in care si ultimul meci direct disputat in Islanda ne-a oferit un rezultat care se inscrie in aceste coordonate (4-0).