Cota 2 fotbal – 08-10-2021

Cota 2 fotbal – 08-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 fotbal am selectat trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial zona Europa. Am format o cota totala de 2.18. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 08-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45

  1. Liechtenstein  – Macedonia de Nord, 2 & 2-5 goluri la cota 1.43
  2. Rusia – Slovacia, under 0,5 min 15 la cota 1.27
  3. Cehia – Tara Galilor, under 3,5 la cota 1.20
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Liechtenstein vs Macedonia de Nord

  • Liechtenstein termina grupa cu macar un punct, gratie acelui 1-1 in Armenia. N-a mai castigat insa din 2018, cand se impuneau in fata Gibraltarului. De altfel, doar Gibraltar si San Marino sunt sub aceasta echipa in clasamentul FIFA. Au doar doua succese in cele 63 de meciuri de calificare la World Cup, 10 infrangeri in precedenta campanie, astfel ca punctul cu Armenia este un pas inainte. De cealalta parte, Macedonia de Nord vine sa-si joace sansa la calificare. In tur s-a impus cu 5-0, acum are nevoie doar de un succes. Nu cred ca va forta mai mult decat este cazu pentru ca urmeaza sa joace apoi acasa cu Germania, formatie in fata careia a castigat pe teren strain. Astfel ca merg pe 2 & 2-5 goluri.

Rusia vs Slovacia

  • Slovacia s-a impus in tur cu 2-1. Rusii au acum insa avantajul terenului propriu, acolo unde s-au impus in patru dintre ultimele 6 meciuri. Nu o sa fie insa un meci usor, chiar daca slovacii par sa aiba drept argument doar o defensiva solida. Si aceasta pentru ca lui Karpin ii lipsesc principalii oameni din ofensiva. Este vorba despre Zobnin si Ceryshev, accidentati, Dzyuba, inca nerefacut complet. Mai mult, si Golovin este incert dupa ce a incasat o lovitura dura la un meci al echipei de club, Monaco. Mai mult, slovacii sunt la patru puncte si au nevoie de succes pentru a spera la calificare in disputa cu rusii si croatii. Merg pe ideea ca nu se va marca pana in minutul 15.

Cehia vs Tara Galilor

  • Este o adevarata finala pentru locul 2 in grupa E a preliminariilor. Cele doua echipe sunt la egalitate de puncte, cate 7, dar oaspetii au un meci mai putin disputat. Si cum au castigat in prima confruntare directa, ii obiga pe cehi sa caute victoria in acest joc. Un avantaj in conditiile in care galezilor le convine jocul pe contraatac. Totusi, cehii au castigat trei dintre ultimele patru meciuri oficiale jucate acasa si in fiecare dintre acestea s-au marcat mai putin de trei goluri. Iar 8 din ultimele 11 jocuri ale galezilor au fost de under 2,5. Am ales sa merg pe under 3,5.