Cota 2 fotbal – 07-8-2021

Cota 2 fotbal – 07-8-2021. Seria biletelor verzi continua. Astfel ca ramanem la procentaj 100% pentru biletul cota 2 in luna august. Din oferta de astazi am ales 3 evenimente. Meciurile provin din Ligue 1, Rusia si Austria. Am format o cota totala de 2.00. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 07-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 17:00

  1. Lyon – Brest, over 1,5 goluri Lyon la cota 1.27
  2. Zenit – Krasnodar, over 1,5 goluri Zenit la cota 1.38
  3. Sturm Graz  – Altach, over 1,5 goluri la cota 1.14
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Lyon vs Brest

  • Lyon are minimum doua reusite in toate amicalele din aceasta vara. Iar adversarele au fost, in cele mai multe cazuri, de calibru. Brest a priit doua goluri in fiecare joc amical, semn ca defensia scartaie. In plus, Lyon a marcat de macar doua ori si in ultimele patru meciuri directe, astfel ca am mers pe ideea ca seria continua.

Zenit vs Krasnodar

  • Zenit a primit gol in doua dintre cele trei meciuri, astfel ca trebuie sa inscrie de macar doua ori pentru a avea certitudinea succesului. Pana acum a facut-o de minimum trei ori in fiecare meci. Noi am mers pe doua goluri ale campioanei.

Sturm Graz vs Altach

  • Se intalnesc doua formatii extrem de ofensive, care au oferit mereu spectacol. Inclusiv in meciurile directe. Si cum ambele au inceput stagiunea cu meciuri cu goluri multe, optiunea over 1,5 are mari sanse de reusita.