Cota 2 fotbal – 06-8-2021

Cota 2 fotbal – 06-8-2021. Mergem mai departe cu biletele verzi si cu procentajul 100% in august. Din oferta de astazi am ales 3 evenimente. Meciurile provin din Danemarca, Ungaria si Portugalia si am format o cota totala de 2.29. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 06-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:00

  1. Midtjylland – Vejle, 1x & over 1,5 la cota 1.43
  2. Kisvarda – Gyirmot, 1x la cota 1.26
  3. Sporting  – Vizela, Sporting castiga la cota 1.27
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Midtjylland vs Vejle

  • Midtjylland are doua succese la rand, fara gol primit. In UCL nu mai prea are sanse sa ajunga, dupa 0-3 cu PSV. Astfel ca, probabil, se va concentra pe campionat si pe pregatirea barajului pentru Europa League. Si cum Vejle nu pare sa se regaseasca, am ales varianta 1X & over 1,5 goluri.

Kisvarda vs Gyirmot

  • Kisvarda a terminat stagiunea trecuta pe locul 5 si a inceput stagiunea cu un succes cu Ferencvaros. Sigur, probabil ca echipa campioana era cu gandul la dubla cu Slavia, dar rezultatul ramane. Gyirmot este o nou-promovata, astfelc a mergem pe ideea ca gazdele nu pierd.

Sporting vs Vizela

  • Sporting este campioana in exercitiu si a inceput stagiunea cu un succes in Supercupa, 2-1 cu Braga. Vizela, o nou-promovata, a pierdut in Cupa. Este limpede ca Sporting este favorita si merg pe un succes al sau.