Cota 2 fotbal – 05-8-2021

Cota 2 fotbal – 05-8-2021. Seria pozitiva continua si avem in continuare procentaj 100% la cota 2. Din oferta de astazi am ales 3 evenimente. Toate din preliminariile Conference League. Am mers pe goluri si am format o cota totala de 2.13. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 05-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45

  1. Elfsborg – Velez Mostar, over 1,5 la cota 1.22
  2. Pacos Ferreira – Larne, over 1,5 goluri la cota 1.21
  3. Ujpest  – Basel, Basel over 1,5 goluri la cota 1.44
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Elfsborg vs Velez Mostar

  • Minimum doua goluri au fost marcate in ultimele cinci meciuri ale gazdelor si in 6 dintre ultimele 7 ale oaspetilor. In plus, Elfsborg a marcat doua goluri in toate meciurile disputate acasa incepand din iulie, astfel ca varianta over 1,5 goluri are sanse mari de reusita.

Pacos Ferreira vs Larne

  • Patru meciuri de GG si 3 in care s-au marcat trei goluri avem in contul gazdelor in ultima vreme. De partea cealalta, Larne, chiar daca pleaca doar cu sansa a doua, a aratat un bun potential ofensiv inclusiv in fata lui Aarhus. Astfel ca nu este exclus chiar sa avem parte de un GG, care este creditat cu 2.48. Merg pe minimum doua goluri in acest meci.

Ujpest vs Basel

  • Ujpest isi doreste sa faca si ea o surpriza, asa cum a reusit Ferencvaros cu Slavia. A luat insa gol inclusiv de la Vaduz in ambele meciuri din turul precedent. Iar in prima etapa de campionat a pierdut acasa, 1-2 cu Puskas Akademy. Basel este in forma, a facut scor cu Sion in ultimul meci, 6-1, si a marcat de minimum doua ori in toate meciurile din acest sezon. Pe macar doua reusite ale elvetienilor mergem si in acest meci.