Cota 2 fotbal – 03-8-2021

Cota 2 fotbal – 03-8-2021. Si precedentul bilet ne-a oferit castig de cauza. Astfel ca am inceput luna cu dreptul. Din oferta de astazi am ales 4 evenimente. Trei vin din preliminariile Champions League, iar unul din calificarile pentru Conference League. Am mers pe goluri si am format o cota totala de 2.20. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 03-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:00

  1. KRC Genk – Shakhtar, oaspetii marcheaza la cota 1.17
  2. PSV Eindhoven – Midtjylland, over 1,5 goluri la cota 1.17
  3. Steaua Rosie  – Sheriff, over 1,5 goluri la cota 1.21
  4. Bohemians Dublin  – PAOK, over 1,5 goluri la cota 1.33
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

KRC Genk vs Shakhtar

  • Gazdele au pierdut ultima partida de campionat desi au inscris de trei ori. Pentru ca Oostende a izbutit sa marcheze patru goluri. Shakhtar a inceput sezonul cu doua succese si are o ofensiva puternica. Este motivul pentru care am ers pe un gol al oaspetilor.

PSV Eindhoven vs Midtjylland

  • PSV a facut spectacol cu Galatasaray. Midtjylland este o echipa care n-a luat gol in ultimele doua etape de campionat. Insa nu acelasi lucru s-a intamplat in Europa sau in prima runda a campionatului intern. Motiv pentru care am ales varianta a doua goluri inscrise in meci.

Steaua Rosie vs Sheriff

  • Sheriff s-a intarit si a inceput parcursul european cu patru victorii. Steaua Rosie este insa dintr-o alta liga si ma astept sa incerce sa transeze dubla inca din tur. Si am ales varianta over 1,5.

Bohemians Dublin vs PAOK

  • Sub conducerea lui Razvan Lucescu PAOK arata bine in ofensiva. A marcat de doua ori in ultimele trei amicale si in patru dintre cele cinci jucate. Bohemians este o formatie combativa, dar fara mari sperante in fata grecilor. Am mers totusi pe varianta over 1,5.