Cota 2 fotbal – 02-8-2021

Cota 2 fotbal – 02-8-2021. Precedentul bilet ne-a oferit castig de cauza. Din oferta de astazi am ales 3 evenimente. Doua vin din prima liga suedeza, iar unul din Liga 1. Am mers pe goluri si am format o cota totala de 2.11. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Cota 2 fotbal - 02-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 18:30

  1. AIK – Halmstadt BK, gazdele marcheaza la cota 1.19
  2. IK Sirius – Orebro, over 1,5 goluri la cota 1.22
  3. Sepsi – Mioveni, over 1,5 goluri la cota 1.45
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

AIK vs Halmstadt BK

  • Gazdele au pierdut doar doua dintre ultimele 10 meciuri. Oaspetii au o serie de 7 meciuri fara infrangere, dar s-au impus in numai doua. Am ales sa merg pe gol marcat de formatia gazda, care a inscris in toate meciurile jucate acasa pana acum.

IK Sirius vs Orebro SK

  • Gazdele au castigat doar doua dintre ultimele noua meciuri. Acasa insa, s-a impus in trei dintre cele cinci jocuri. Oaspetii au cedat in cinci din ultimele sase meciuri. Iar in deplasare au izbutit sa adune doar trei puncte. Ultimele patru meciuri directe au fost de GG & 3+, iar noi am ales varianta a doua goluri in meci.

Sepsi vs Mioveni

  • Sepsi a parasit Europa, iar acum se concentreaza pe meciurile din campionat. Are calitate in ofensiva, iar Mioveni vrea si ea sa faca uitat startul ratat de campionat. Ma astept la un meci deschis, cu goluri. Si am ales varianta over 1,5.