Cota 2 fotbal – 01-10-2021

Cota 2 fotbal – 01-10-2021. Din programul de astazi, pentru cota 2 am selectat doua meciuri din ligile secunde din Germania si Anglia. Am format o cota totala de 2.05. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 fotbal - 01-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:30

  1. Werder Bremen – Heidenheim, OM la cota 1.34
  2. Stoke – West Bromwich, GG la cota 1.53
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Werder Bremen vs Heidenheim

  • Werder nu are, cu siguranta, prestatia pe care o spera pentru aceasta stagiune. Cu cele doua infrangeri la rand inregistrate in ultimele runde este doar pe locul 11. Si are deja de recuperat sase lungimi fata de prima clasata, Regensburg. Sigur, lucrurile se pot schimba, disputa din 2.Bundesliga fiind extrem de echilibrata. Cu doua treimi dintre formatii avand valori oarecum apropiate, si, implicit, capabile sa ofere rezultate care schimba ierarhia runda dupa runda. Firesc, gazdele vor incerca sa iasa din criza, insa intalnesc o formatie care n-a mai pierdut de patru runde. Si care, mai mult, a bifat trei succese la rand. In plus, Heidenheim are doar trei jocuri fara gol marcat. Este si motivul pentru care am ales varianta oaspetii marcheaza pentru aceasta partida.

Stoke vs West Bromwich

  • West Bromwich vine cu dorinta de a-si continua seria de meciuri fara infrangere care i-a permis sa detina prima pozitie (6-4-0). In plus, un rezultat pozitiv este cu atat mai important cu cat vorbim despre o confruntare de traditie pentru Midlands. Una cu o istorie de 133 de ani, si-n care Stoke detine suprematia (62-37-49).  Mai mult, pentru WBA poate sa fie o confirmare ca poate reveni dupa numai un an in Premier League. Lucru pe care l-a facut, de altfel, si-n precedentele patru ocazii in care a retrogradat. Stoke are insa o perioada buna, cu trei meciuri fara esec, intre care doua castigate. Iar la ultima disputa directa, in ianuarie 2020, s-a impus chiar pe terenul lui WBA. Si cum Stoke a marcat in toate meciurile de-acasa, WBA in toate deplasarile, iar 60% dintre meciurile cele doua echipe (luate laolalta) au oferit GG, am sa merg pe ambele marcheaza.