Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Cota 2 din fotbal – 24-02-2022 de la Mihai se axează ascupra unui singur eveniment din Europa League, meciul dintre Napoli si Barcelona cu start de la ora 22:00. Mai jos puteți vedea ce pronostic am ales dar și o analiză a acestui meci.

Biletul zilei fotbal 24-02-2022

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00

  1. Napoli – Barcelona, ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri la cota 2.01
Bonus 100% pana la:
400 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Napoli vs Barcelona

  • În tur, scorul a fost de 1-1 grație reușitelor lui Piotr Zielinski pentru Napoli și Ferran Torres pentru Barcelona. Meciul a fost unul strâns, ambele echipe având nenumărate ocazii de gol.
  • Barcelona vine la Napoli cu moralul ridicat grație victoriei din ultima etapă acasă la Valencia scor 1-4. Transferul lui Aubameyang pare să fie unul reușit, acesta a reusit un hattrick împotriva celor de la Valencia.
  • Napoli a reusit să se salveze de la o rușine în ultimul meci din campionat împotriva celor de la Cagliari, egalând în minutul 87 după ce au fost conduși cu 1-0.
  • Pentru acest meci mizez pe faptul că ambele echipe vor juca la victorie și vor practica un fotbal ofensiv. De aceea voi alege ambele echipe amrchează și peste 2,5 goluri în meci la o cotă de 2.01 oferită de cei de la Winmasters.