Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Astazi, 18 aprilie, am jucat Biletul Zilei din cupele europene in COTA 10 format din toate 4 meciuri fotbal. Am ales ponturi pe goluri si pariuri 1×2 la Superbet. Alege inspirat cu Pariuri365!

Biletul Zilei din cupele europene

Lille vs Aston Villa X2, in cota 1.60

West Ham vs Leverkusen2 solist, in cota 1.85

PAOK vs Club Brugge 1 solist, in cota 1.85

AS Roma vs AC MilanGG, in cota 1.75

Bonus 50% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Ponturi Europa League

AS Roma vs AC Milan se anunta un duel tensionat, de lupta, in care oaspetii sunt obligati sa joace ofensiv, la victorie. Ma astept la un duel mult mai spectaculos ca in tur, mai ales ca in joc este semifinalele Europa League. Golurile nu ar trebui sa lipseasca

West Ham vs Leverkusen este un meci cu o favorita clara. Ma astept ca oaspetii sa se impuna, asta pentru ca sunt intr-o forma de zile mari, cu moralul ridicat dupa castigarea titlului in Bundesliga, dar si pentru ca West Ham traverseaza o perioada delicata.

Bonusuri fara depunere
WinBoss Cazino

50 rotiri gratuite fara depunere

Betano Cazino

800 rotiri gratuite fara depunere

Superbet Cazino

350 rotiri gratuite fara depunere

Mr Bit Cazino

100 rotiri gratuite fara depunere

Ponturi Conference League

Lille vs Aston Villa. In prezent, Villa este pe val si nu cred ca poate pierde in retur. De altfel, oaspetii sunt cu moralul ridicat dupa victoria cu Arsenal si ma astept sa continue seria de meciuri fara infrangere. Nu cred ca Lille are resursele necesare pentru a castiga in retur.

PAOK vs Club Brugge este un meci in care trupa lui Razvan Lucescu trebuie sa castige. Ma astept sa o faca, asta pentru ca pe teren propriu sunt o forta, in timp ce Club Brugge are mari probleme in partidele disputate in deplasare.