Biletul zilei UEL- 16-9-2021

Biletul zilei UEL 16-9-2021. Am ales din oferta de astazi cinci meciuri din grupele Europa League. Partide extrem de interesante din care a rezultat cota totala de 16.27. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei UEL - 16-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45.

  1. Leverkusen  – Ferencvaros, 4+ la cota 2.40
  2. Steaua Rosie – Braga, 1 DNB la cota 1.60
  3. Lokomotiv – Marseille, GG la cota 1.76
  4. Frankfurt – Fenerbahce, OM la cota 1.45
  5. Rangers – Lyon, over 4,5 cornere Rangers la cota 1.66
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Leverkusen vs Ferencvaros

  • Leverkusen este implicata in meciuri spectacol in Bundesliga. Iar Ferencvaros, care n-are nimic de pierdut, a aratat o fata similara cu Young Boys. Fortez in acest meci un over 3,5.

Steaua Rosie vs Braga

  • Steaua Rosie a aratat o forta ofensiva incredibila in fata lui CFR. Iar in meciurile de acasa din Europa a jucat bine, inclusiv in fata adversarilor din UCL. Braga este o echipa cu valoare, insa a aratat slabiciuni. Astfel ca am ales sa merg pe 1 DNB.

Lokomotiv vs Marseille

  • Am spus in materialul dedicat cotei 2 ca ma astept la un meci cu goluri. Iar daca acolo am mers pe total, de aceasta data am decis sa merg pe GG. 6 din 7 meciuri ale lui Loko si 3 din 4 pentru francezi au oferit acest verdict.

Eintracht Frankfurt vs Fenerbahce

  • Germanii sunt favoriti in aceasta confruntare. Fener vine insa sa-si joace sansa, mai cu seama ca Eintracht n-a reusit inca sa se impuna in Bundesliga. Merg pe un gol al turcilor. Se poate miza insa si pe GG sau, pentru cei mai indrazneti, ca single, pe un X.

Rangers vs Lyon

  • Un alt meci care pare sa se indrepte spre un X. Rangers, cu publicul in spate, va dori un rezultat pozitiv, asa ca ma astept sa puna presiune pe echipa adversa. Si sa avem parte de multe cornere. Au fost minimum 6 pentru adversarele lui Lyon in ultimele 3 meciuri, iar eu am sa merg pe over 4,5 pentru Rangers.