Biletul zilei UCL – 20-10-2021

Biletul zilei UCL 20-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din UEFA Champions League in care ma astept la goluri. Iar cota totala rezultata este de 3.02. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei UCL - 20-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00.

  1. Zenit  – Juventus, 2-4 goluri la cota 1.50
  2. Young Boys – Villarreal, GG la cota 1.56
  3. Manchester United – Atalanta, OM la cota 1.29
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Zenit vs Juventus

  • Zenit a inceput bine aceasta grupa. A cedat la limita pe Stamford Bridge si s-a impus la scor contra lui Malmo. Cu Juve nu are nimic de pierdut, astfel ca ma astept sa incerce sa obtina un rezultat pozitiv. Am avut parte de GG in 10 dintre ultimele 13 meciuri ale gazdelor. Si, in 3 dintre cele 5 deplasari ale lui Juve. N-am sa merg insa pe GG, pentru ca Juve a aratat destul de bine in aparare in ultima vreme. Si am ales varianta 2-4 goluri.

Young Boys vs Villarreal

  • Young Boys a jucat excelent acasa cu Manchester United si s-a impus cu 2-1. Apoi a pierdut cu 1-0 cu Atalanta, dar acum spera sa ia cele 3 puncte. Villarreal insa vine sa castige. Dupa ce a fost la un pas sa o incurce pe United, pierzand la ultima faza. Se anunta o confruntare incandescenta, intre doua echipe care pun accentul pe spectacol. Am avut parte de over 2,5 in 6 dintre ultimele 8 jocuri ale lui Young Boys si in cele 4 meciuri acasa din UCL. Iar Villarreal a cedat un singur meci in ultimele cinci deplasari, cel cu United. Este un meci in care merg pe un GG.

Manchester United vs Atalanta

  • N-a inceput campania UCL cu consistenta pe care o dorea. A pierdut cu Young Boys si a smuls o victorie cu Villarreal. Problema este ca jocul nu merge in ultima vreme. A remizat cu Everton, 1-1, si a pierdut, 2-4 cu Leicester. In plus, sub conducerea lui Solskjaer a pierdut 7 dintre cele 12 meciuri in UCL. Si are o singura victorie, cea cu Villarreal, in ultimele patru partide acasa. Atalanta vine sa-si joace sansa, mai ales ca este lider dupa 2-2 cu spaniolii si 1-0 cu Young Boys. Greu de spus daca italienii vor reusi surpriza, insa cred ca au toate sansele sa marcheze. Propunere pe care am si ales-o.