Biletul zilei UCL – 19-10-2021

Biletul zilei UCL 19-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din UEFA Champions League in care ma astept la goluri de ambele parti. In plus, am mizat si pe succesul lui Ajax cu Dortmund. Iar cota totala rezultata este de 4.88. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei UCL - 19-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 22:00.

  1. Ajax  – Dortmund, GG & 3+ la cota 1.56
  2. Atletico – Liverpool, GG la cota 1.82
  3. FC Porto – AC Milan, GG la cota 1.72
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Ajax vs Dortmund

  • Ajax face, normal, spectacol pe plan intern. Dar, iata, acum merge pe aceeasi linie si in UCL. Este lider in grupa si, mai mult, are un golaveraj de 7-1. Sigur, faptul ca a invins pe Besiktas cu numai 2-0, dupa ce ridiculizase Sporting in deplasare, poate sa para un pas in spate. Mai ales ca a fost urmat si de o infrangere acasa, 0-1 cu Utrecht. Dubla cu Dortmund este insa determinanta in incercarea de a obtine primul loc in grupa. Iar Dortmund are un singur meci fara gol primit in 12 confruntari oficiale. In plus, chiar daca are 7 victorii in ultimele 8 meciuri, in 6 dintre jocurile in care s-a impus am avut parte de GG. Pe un GG merg si in aceasta partida, in care ma astept si la macar trei reusite.

Atletico vs Liverpool

  • La ultima vizita la Madrid, pentru un joc cu Atetico, Liverpool a pierdut cu 1-0. Acum isi doreste revansa, mai cu seama ca nu a castigat niciodata pe Wanda Metropolitano. Si vine dupa o serie de 20 de meciuri fara infrangere in toate competitiile. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca a facut mereu spectacol in actuala stagiune. Atletico este insa in forma buna. Si nu a jucat in weekend, astfel ca Simeone are jucatorii odihniti.  In plus, acasa a ajuns la 12 meciuri fara infrangere. Ultimul esec se consemna in februarie, 0-1 cu Chelsea. Tinand cont de faptul ca ambele formatii au capacitatea sa inscrie, dar si de defensivele care si-au aratat limitele in meciurile in care au fost puse la incercare, merg pe GG in aceasta partida.

Porto vs AC Milan

  • Porto a inceput grupa cu un 0-0 in deplasare cu Atletico. Apoi insa a cedat la scor, acasa, cu Liverpool. Acum este sub presiune, pentru ca dubla cu Milan este decisiva pentru prezenta in primavara europeana. Problema este ca a pierdut ultimele doua meciuri acasa in aceasta competitie. Iar Milan are o linie 3-1-1 in deplasarile din toate competitiile in actuala stagiune. Defensiva, destul de permisiva, este marea problema a italienilor. Pentru ca atacul functioneaza. A dovedit-o si cu Liverpool si cu Atletico, chiar daca a pierdut de fiecare data. Am sa merg si in acest caz pe GG.