Biletul zilei hochei – 20-10-2021

Biletul zilei hochei 20-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din hocheiul european. Doua vin din primele doua ligi ruse, VHL si KHL, iar unul din prima liga germana. Iar cota totala rezultata este de 3.20. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei hochei - 20-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:00.

  1. Dinamo St.Petersburg  – Izhevsk, 1 & under 7,5 la cota 1.52
  2. Torpedo NN – Omsk, over 4,5 inclusiv OT la cota 1.43
  3. Augsburg – Eisbaren, 2+ repriza 2 la cota 1.47
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Dinamo St.Petersburg vs Izhevsk

  • Dinamo St.Petersburg este, alaturi de concitadina SKA Neva, in fruntea ierarhiei din VHL. Iar acum intalneste o formatie de care a dispus in toate cele 9 meciuri precedente. O singura data dupa prelungiri. Este normal ca gazdele sa fie favorite. Si cred ca se poate merge, acolo unde este disponibil, pe un succes la doua goluri diferenta al gazdelor. Izhevsk fiind la coada ierarhiei, cu o linie 2-2-0-9, golaveraj 28-39. Am sa merg pe un succes al gazdelor intr-un meci cu maximum 7 reusite in timp regulamentar. Si aceasta pentru ca in meciurile gazdelor media de reusite este de 5. Iar la under 7,5 avem 12 dintre cele 15 jocuri ale gazdelor. Ca si 11 dintre cele 13 ale oaspetilor. Totodata, in meciurile directe, doar de doua ori am avut mai mult de 7 goluri.

Nizhny Novgorod vs Omsk

  • Ne mutam acum in KHL. Nizhny Novgorod n-a mai pierdut in timp regulamentar de 4 meciuri, iar in ultimele 3 s-a impus (intr-unul dupa OT). Astfel ca a urcat pe locul 7 in ierarhia Conferintei si se gandeste la play-off. O asteapta insa un meci extrem de complicat. Omsk este in forma foarte buna si a reusit cinci succese la rand in timp regulamentar. Exista insa si premise favorabile pentru gazde. Cum este meciul amical, jucat in aceasta vara, si castigat de Torpedo chiar pe arena oaspetilor de astazi. Tinand cont de acest lucru am decis sa merg mai degraba pe goluri. Si am ales varianta over 4,5 inclusiv OT. Una care a avut castig de cauza in 7 dintre ultimele 8 meciuri directe si in ultimele 4 consecutiv.

Augsburg vs Eisbaren

  • Incheiem seria meciurilor asupra carora ne-am indreptat atentia astazi cu o confruntare din prima liga germana. Augsburg este in zona locurilor care duc in optimi, dar principala problema este defensiva. Are o medie de 3,33 de goluri primite pe meci. Iar oaspetii au una de 3.58 cand vine vorba despre reusite. Mai mult, Eisbaren are 6 succese la rand in toate competitiile si a marcat de macar 4 ori in fiecare dintre acestea. Este si motivul pentru care ma astept la un meci cu goluri si am sa merg pe over 1,5 reusite in repriza a doua.