Biletul zilei hochei – 20-10-2021

Biletul zilei hochei 20-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din hocheiul european. Doua vin din primele doua ligi ruse, VHL si KHL, iar unul din prima liga germana. Iar cota totala rezultata este de 3.20. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei hochei - 20-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:00.

  1. Dinamo St.Petersburg  – Izhevsk, 1 & under 7,5 la cota 1.52
  2. Torpedo NN – Omsk, over 4,5 inclusiv OT la cota 1.43
  3. Augsburg – Eisbaren, 2+ repriza 2 la cota 1.47
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Dinamo St.Petersburg vs Izhevsk

  • Dinamo St.Petersburg este, alaturi de concitadina SKA Neva, in fruntea ierarhiei din VHL. Iar acum intalneste o formatie de care a dispus in toate cele 9 meciuri precedente. O singura data dupa prelungiri. Este normal ca gazdele sa fie favorite. Si cred ca se poate merge, acolo unde este disponibil, pe un succes la doua goluri diferenta al gazdelor. Izhevsk fiind la coada ierarhiei, cu o linie 2-2-0-9, golaveraj 28-39. Am sa merg pe un succes al gazdelor intr-un meci cu maximum 7 reusite in timp regulamentar. Si aceasta pentru ca in meciurile gazdelor media de reusite este de 5. Iar la under 7,5 avem 12 dintre cele 15 jocuri ale gazdelor. Ca si 11 dintre cele 13 ale oaspetilor. Totodata, in meciurile directe, doar de doua ori am avut mai mult de 7 goluri.

Nizhny Novgorod vs Omsk

  • Ne mutam acum in KHL. Nizhny Novgorod n-a mai pierdut in timp regulamentar de 4 meciuri, iar in ultimele 3 s-a impus (intr-unul dupa OT). Astfel ca a urcat pe locul 7 in ierarhia Conferintei si se gandeste la play-off. O asteapta insa un meci extrem de complicat. Omsk este in forma foarte buna si a reusit cinci succese la rand in timp regulamentar. Exista insa si premise favorabile pentru gazde. Cum este meciul amical, jucat in aceasta vara, si castigat de Torpedo chiar pe arena oaspetilor de astazi. Tinand cont de acest lucru am decis sa merg mai degraba pe goluri. Si am ales varianta over 4,5 inclusiv OT. Una care a avut castig de cauza in 7 dintre ultimele 8 meciuri directe si in ultimele 4 consecutiv.

Augsburg vs Eisbaren

  • Incheiem seria meciurilor asupra carora ne-am indreptat atentia astazi cu o confruntare din prima liga germana. Augsburg este in zona locurilor care duc in optimi, dar principala problema este defensiva. Are o medie de 3,33 de goluri primite pe meci. Iar oaspetii au una de 3.58 cand vine vorba despre reusite. Mai mult, Eisbaren are 6 succese la rand in toate competitiile si a marcat de macar 4 ori in fiecare dintre acestea. Este si motivul pentru care ma astept la un meci cu goluri si am sa merg pe over 1,5 reusite in repriza a doua.