Biletul zilei NFL- 19-9-2021

Biletul zilei fotbal 19-9-2021. Am ales din oferta de astazi din NFL patru meciuri. Cota totala este de 4.58. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei NFL - 19-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

  1. Miami Dolphins  – Buffalo Bills, Buffalo inclusiv OT la cota 1.55
  2. Indianapolis Colts – LA Rams, LA Rams inclusiv OT la cota 1.54
  3. NY Jets  – New England Patriots, New England inclusiv OT la cota 1.40
  4. Seattle Seahawks – Tennessee Titans, Seattle inclusiv OT la cota 1.37
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Miami Dolphins vs Buffalo Bills

  • Buffalo este sub presiune. Trebuie sa castige meciuri. Pentru a-si putea apara primul titlu AFC East din 1995 incoace. In primul meci a inceput foarte bine. Steelers n-a marcat in primul sfert. Dupa trei sferturi, Bills conducea cu 10-6. Insa totul s-a prabusit in ultima parte a meciului. Acum trebuie sa castige si este favorita. Mai cu seama ca s-a impus in ultimele cinci jocuri directe. Este motivul pentru care am decis sa merg pe mana lor.

Indianapolis Colts vs LA Rams

  • LA Rams are o ofensiva excelenta, iar acest lucru s-a vazut in primul meci, in care a reusit sa acopere cu brio handicapul contra lui Chicago. De partea cealalta, Colts a dezamagit. Nu a reusit sa stopeze ofensiva celor din Seattle. Si cum ultima confruntare directa s-a incheiat cu un succes categoric al formatiei din LA, este de asteptat ca aceasta sa se impuna si acum. Linia este la 3,5 si este foarte probabil sa fie acoperita de oaspeti. Merg insa pe succes inclusiv OT.

New York Jets vs New England Patriots

  • Ambele formatii incearca sa evite sa ajunga in situatia 0-2. Pats par sa fie mai bine plasati din acest punct de vedere. Ai pierdut la limita, 16-17, cu Miami, insa au jucat mai bine decat au facut-o adversarii de astazi. In plus, atacul lui Jets a facut ca defensiva lui Carolina sa arate precum cea a lui Bears din 1985. Mai mult, in contextul in care are un efectiv deloc notabil, l-a pierdut si pe Lamarcus Joyner pentru intreg sezonul, astfel ca defensiva este si mai subtire. Bill Belichick si Patriots vor profita, desigur, de acest lucru, si ar trebui sa se impuna cu macar un TD avans. Merg insa pe victorie inclusiv OT.

Seattle Seahawks vs Tennessee

  • Tennessee a jucat extrem de prost in meciul cu Arizona. Si a cedat cu 13-38 desi inaintea startului de stagiune aveau mari asteptari dupa ce au reusit sa-l aduca pe Julio Jones. Linia ofensiva n-a functionat deloc, lucru dovedit de numarul de puncte, iar defensiva n-a reusit sa se ridice la un nivel decent. Astfel ca Murray a avut 4 pase de TD si a alergat pentru un al cincilea. In plus, acum se deplaseaza pe terenul lui Seahawks. O formatie care a reusit sa se impuna relativ confortabil, in deplasare, in fata unei echipe, Indianapolis, decenta. Care este de asteptat sa se impuna si de aceasta data. De altfel, linia la handicap este in crestere, ceea ce inseamna ca Seattle este vazuta drept favorita. Si, in principiu, nu ar trebui sa-si tradeze statutul.