Biletul zilei NFL- 12-9-2021

Biletul zilei fotbal 12-9-2021. Am ales din oferta de astazi, din prima runda a NFL, patru meciuri. Cota totala este de 4.12. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei NFL - 12-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

  1. Atlanta Falcons  – Philadelphia Eagles, under 54 la cota 1.45
  2. KC Chiefs – Cleveland Browns, KC Chiefs inclusiv OT la cota 1.41
  3. NO Saints – Green Bay Packers, over 43,5 la cota 1.43
  4. LA Rams – Chicago Bears, LA Rams -3 la cota 1.41
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Atlanta Falcons vs Philadelphia Eagles

  • Se intalnesc doua echipe care au oferit meciuri de under in ultimele cinci confruntari directe. In plus, nu au izbutit sa ofere impreuna 40 de puncte in trei dintre ultimele patru meciuri. Merg pe un nou under, dar l-am ajustat la 54 de puncte.

Kansas City Chiefs vs Cleveland Browns

  • Cleveland a reusit sa acopere handicapul in ultimele patru meciuri si nu este exclus sa o faca si acum. Mahomes are insa de luat o revansa dupa deceptia din Super Bowl. Merg pe victoria gazdelor (inclusiv OT).

New Orleans Saints vs Green Bay Packers

  • Nu mai avem un duel intre Brees si Aaron Rodgers. Primul s-a retras deja si va comenta meciul. Care se va juca pe teren neutru dupa trecerea uraganului Ida prin New Orleans. In mod normal, oaspetii ar trebui sa se impuna. Merg insa pe un over ajustat in contextul in care am avut parte de 8 meciuri din ultimele 9 in care a fost depasita limita de puncte stabilita de case.

Las Angeles Rams vs Chicago Bears

  • Dupa miezul noptii, in jocul televizat, LA Rams, una dintre formatiile despre care se spune ca poate tinti Super Bowl, intalneste Chicago. Linia este pusa la 7,5 puncte. Analistii spun ca avandu-l pe Matthew Stafford gazdele pot sa invinga la scor chiar mai mare. Pentru siguranta merg la o victorie la minimum 3 puncte.