Biletul zilei NFL- 12-9-2021

Biletul zilei fotbal 12-9-2021. Am ales din oferta de astazi, din prima runda a NFL, patru meciuri. Cota totala este de 4.12. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei NFL - 12-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

  1. Atlanta Falcons  – Philadelphia Eagles, under 54 la cota 1.45
  2. KC Chiefs – Cleveland Browns, KC Chiefs inclusiv OT la cota 1.41
  3. NO Saints – Green Bay Packers, over 43,5 la cota 1.43
  4. LA Rams – Chicago Bears, LA Rams -3 la cota 1.41
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Atlanta Falcons vs Philadelphia Eagles

  • Se intalnesc doua echipe care au oferit meciuri de under in ultimele cinci confruntari directe. In plus, nu au izbutit sa ofere impreuna 40 de puncte in trei dintre ultimele patru meciuri. Merg pe un nou under, dar l-am ajustat la 54 de puncte.

Kansas City Chiefs vs Cleveland Browns

  • Cleveland a reusit sa acopere handicapul in ultimele patru meciuri si nu este exclus sa o faca si acum. Mahomes are insa de luat o revansa dupa deceptia din Super Bowl. Merg pe victoria gazdelor (inclusiv OT).

New Orleans Saints vs Green Bay Packers

  • Nu mai avem un duel intre Brees si Aaron Rodgers. Primul s-a retras deja si va comenta meciul. Care se va juca pe teren neutru dupa trecerea uraganului Ida prin New Orleans. In mod normal, oaspetii ar trebui sa se impuna. Merg insa pe un over ajustat in contextul in care am avut parte de 8 meciuri din ultimele 9 in care a fost depasita limita de puncte stabilita de case.

Las Angeles Rams vs Chicago Bears

  • Dupa miezul noptii, in jocul televizat, LA Rams, una dintre formatiile despre care se spune ca poate tinti Super Bowl, intalneste Chicago. Linia este pusa la 7,5 puncte. Analistii spun ca avandu-l pe Matthew Stafford gazdele pot sa invinga la scor chiar mai mare. Pentru siguranta merg la o victorie la minimum 3 puncte.