Biletul zilei marcatori- 14-9-2021

Biletul zilei marcatori 14-9-2021. Am ales din oferta de astazi patru jucatori de la care ne putem astepta sa inscrie. Este vorba despre Ronaldo, Lukaku, Depay si Lewandowski. Cota totala este de 12.30. Evident, puteti miza, la cote mai mici, pe minimum un sut pe poarta al acestora. Iata ce pronosticuri am ales, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei marcatori - 14-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45.

  1. Young Boys  – Manchester United, gol Ronaldo la cota 1.64
  2. Chelsea – Zenit, gol Lukaku la cota 1.63
  3. Barcelona – Bayern, gol Depay & Lewandowski la cota 4.60
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Young Boys vs Manchester United

  • Ronaldo a debutat cu o dubla. Iar jocul a probat faptul ca echipa isi centreaza actiunile ofensive pe starul portughez. Aflat in cautarea de noi recorduri, Cristiano isi doreste un debut cu dreptul si merg pe minimum o reusita a sa.

Chelsea vs Zenit

  • Chelsea isi doreste un start bun de campanie, iar Romelu Lukaku este in cea mai buna forma. In plus, a marcat in precedentele doua jocuri cu echipe din Rusia. Astfel ca merg pe o reusita a belgianului.

Barcelona vs Bayern

  • Un meci care se anunta extrem de spectaculos. Si in care ma astept ca cele doua varfuri ale combatantelor sa-si faca simtita prezenta. Depay a marcat deja in ultimele doua meciuri pentru Barca, iar Lewandowski a inceput stagiunea cu goluri in fiecare partida.