Biletul zilei marcatori- 11-9-2021

Biletul zilei marcatori 11-9-2021. Am ales din oferta de astazi trei jucatori de la care ne putem astepta sa inscrie. Cota totala este de 10.00. Evident, puteti miza, la cote mai mici, pe minimum un sut pe poarta al acestora. Iata ce pronosticuri am ales, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei marcatori - 11-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 17:00.

  1. Southampton  – West Ham, gol M.Antonio la cota 2.40
  2. Man Utd – Newcastle, gol Greenwood la cota 2.38
  3. RB Leipzig – Bayern, gol Lewandowski la cota 1.75
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Southampton vs West Ham

  • Fara indoiala, Michail Antonio este jucatorul determinant al oaspetilor. Ma astept la un meci in care sa avem parte de goluri si merg pe o reusita a lui Antonio. O alta varianta pe care o puteti lua in calcul, la o cota de peste 5, este cea a lui Fornals. Jucator care a inscris la ultimele doua meciuri pentru echipa de club, dar si la nationala Spaniei.

Man United vs Newcastle

  • Mason Greenwood a inscris in toate meciurile pentru United. Stiu, toti ochii urmeaza sa fie atintiti spre Cristiano. Dar este de luat in calcul pustiul lui United.

RB Leipzig vs Bayern

  • Nagelsmann vine sa joace impotriva fostei echipe. Un meci extrem de interesant in care ma astept ca determinant pentru oaspeti sa fie Lewandowski. Cel care a marcat deja in fiecare meci al lui Bayern. Ca si in doua dintre cele trei meciuri ale nationalei, in ultimul, cu Anglia, oferind pasa decisiva.