Biletul zilei marcatori- 11-9-2021

Biletul zilei marcatori 11-9-2021. Am ales din oferta de astazi trei jucatori de la care ne putem astepta sa inscrie. Cota totala este de 10.00. Evident, puteti miza, la cote mai mici, pe minimum un sut pe poarta al acestora. Iata ce pronosticuri am ales, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei marcatori - 11-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 17:00.

  1. Southampton  – West Ham, gol M.Antonio la cota 2.40
  2. Man Utd – Newcastle, gol Greenwood la cota 2.38
  3. RB Leipzig – Bayern, gol Lewandowski la cota 1.75
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Southampton vs West Ham

  • Fara indoiala, Michail Antonio este jucatorul determinant al oaspetilor. Ma astept la un meci in care sa avem parte de goluri si merg pe o reusita a lui Antonio. O alta varianta pe care o puteti lua in calcul, la o cota de peste 5, este cea a lui Fornals. Jucator care a inscris la ultimele doua meciuri pentru echipa de club, dar si la nationala Spaniei.

Man United vs Newcastle

  • Mason Greenwood a inscris in toate meciurile pentru United. Stiu, toti ochii urmeaza sa fie atintiti spre Cristiano. Dar este de luat in calcul pustiul lui United.

RB Leipzig vs Bayern

  • Nagelsmann vine sa joace impotriva fostei echipe. Un meci extrem de interesant in care ma astept ca determinant pentru oaspeti sa fie Lewandowski. Cel care a marcat deja in fiecare meci al lui Bayern. Ca si in doua dintre cele trei meciuri ale nationalei, in ultimul, cu Anglia, oferind pasa decisiva.