Biletul zilei hochei – 13-10-2021

Biletul zilei hochei 13-10-2021. Am ales din oferta de astazi patru meciuri. Doua din Rusia (MHL si KHL) si doua din CHL. Iar cota totala rezultata este de 4.92. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei hochei - 13-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 15:00.

  1. Tyumen U21  – Omsk U21, over 5 la cota 1.55
  2. SKA St.Petersburg – Dinamo Moscova, under 6,5 la cota 1.33
  3. Mannheim – Lausanne, over 4,5 la cota 1.53
  4. Zug – Munchen, over 5 inclusiv OT la cota 1.56
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Tyumen U21 vs Omsk U21

  • Primul meci din dubla a fost castigat de oaspeti cu scorul de 8-2. Este a treilea joc castigat autoritar de oaspeti in acest sezon, precedentele doua fiind in amicale. Omsk, in plus, a ajuns la 13 succese consecutive in timp regulamentar in confruntarile directe. Iar in ultimele 6 meciuri si in 8 dintre ultimele 9 a marcat de macar 4 ori. Am sa merg pe over 5, dar se poate incerca, single, si over 3,5 goluri oaspetii, la o cota mai buna.

SKA St.Petersburg vs Dinamo Moscova

  • Mergem acum in KHL pentru o partida extrem de interesanta. SKA St. Petersburg are doar doua infrangeri in timp regulamentar in ultimele 10 partide. Rezultate care i-au permis sa ocupe, la egalitate de puncte cu Dinamo Minsk, locul 3 in Western Conference. Dinamo este lider, insa  a pierdut trei din ultimele patru meciuri. Iar in deplasare are doua infrangeri in 3 meciuri, dupa ce incepuse cu patru victorii la rand. Este limpede, ambele formatii tintesc succesul si, tinand cont ca au unele dintre cele mai bune defensive din KHL, se vor baza pe o buna organizare defensiva. Astfel ca am ales under 6,5, propunere care a avut castig de cauza in 9 dintre ultimele 10 meciuri ale celor doua echipe. Ca si in ultimele 4 consecutiv. In plus, la under 6,5 avem 14 dintre cele 16 meciuri ale gazdelor si 10 din tot atatea in contul oaspetilor (dar si ultimele cinci la rand).

Mannheim vs Lausanne

  • Cele doua echipe isi stiu deja conditia in CHL. Mannheim s-a impus pe arena elvetienilor cu 5-2 si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei. In timp ce Lausanne este pe 3 si nu mai are vreo sansa sa mearga mai departe. Este clar ca vom avea parte de un joc in care miza o va reprezenta spectacolul pentru fani. Si este de asteptat sa avem reusite. Merg pe over 4,5. O varianta care a dat castig de cauza in meciul direct, in 8 dintre ultimele 9 jocuri ale oaspetilor, ca si in ultimele 3 ale gazdelor.

Zug vs Munchen

  • Un nou duel din CHL intre o echipa elvetiana si una din Germania. Zug vine dupa doua succese in timp regulamentar si este pe locul secund. Astfel ca poate spera sa mearga mai departe. Ar avea nevoie sa repete rezultatul de la Munchen, unde s-a impus cu 4-3, pentru a-si atinge obiectivul. Pentru Munchen este meciul ultimei sanse. Ambele formatii au o medie de 2,8 goluri primite pe meci, ofensive bune, astfel ca, punand la socoteala si miza, este de asteptat sa avem goluri. Am sa merg pe over 5 inclusiv OT.