Biletul zilei Franta – 19-9-2021

Biletul zilei Franta 19-9-2021. Am ales din oferta de astazi cinci meciuri din programul Ligue 1. Intre ele, evident, si meciurile „europene”, Marseille – Rennes si PSG – Lyon. Si a rezultat o cota totala de 6.16. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei Franta - 19-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 14:00.

  1. Nice  – Monaco, 2-5 goluri la cota 1.35
  2. Troyes – Montpellier, GG la cota 1.57
  3. Angers – Nantes, 1x & under 3,5 la cota 1.60
  4. Marseille – Rennes, 2-4 goluri la cota 1.50
  5. PSG – Lyon, 1x & 2+ la cota 1.21
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Nice vs Monaco

  • Nice a inceput excelent campionatul. Este neinvinsa si nu a primit gol pana acum. In plus, in ultimele trei runde s-a impus si a facut-o de fiecare data la handicap. Monaco are o linie 1-1-3 in campionat, dar a reusit si sa ii fie superioara lui Shakhtar, in deplasare (a pierdut calificarea in prelungiri) sau sa nu primeasca gol de la Sturm Graz. In plus, este un derby zonal, al orgoliilor. Astfel ca am decis sa merg pe 2-5 goluri, varianta care a avut castig de cauza in ultimele 10 confruntari directe.

Troyes vs Montpellier

  • Troyes a jucat decent pana acum, chiar daca este nou promovata. A reusit si primul succes al stagiunii, impunandu-se la Metz, iar acum isi doreste o victorie acasa. Montpellier este insa o formatie care marcheaza, si a facut-o de macar doua ori in patru dintre cele cinci jocuri din actuala stagiune. Astfel ca am decis sa merg in aceasta partida pe goluri si am ales GG.

Angers vs Nantes

  • Angers n-a pierdut in actualul sezon si este pe locul 3, la 4 puncte de liderul PSG. Acum primeste vizita lui Nantes, o formatie care nu a marcat in ultimele trei meciuri si a cedat de fiecare data. Tinand cont de forma celor doua formatii, am ales pentru aceasta confruntare 1x & under 3,5.

Marseille vs Rennes

  • Derby european la Marseille. Gazdele, fara esec in toate competitiile, primesc replica lui Rennes. O formatie care a cedat de doua ori in campionat, dar care a reusit sa remizeze, 2-2, cu Tottenham, in Europa. Ma astept la o replica buna a oaspetilor si-n acest joc, astfel ca am decis sa merg pe 2-4 goluri.

PSG vs Lyon

  • PSG vine dupa remiza, 1-1, cu Brugge, si intalneste o formatie, Lyon, care a castigat pe terenul lui Rangers. Evident, este o confruntare a orgoliilor, astfel ca nu este exclus sa avem parte de GG sau de GG & 3+. Insa ritmul in care se joaca poate produce si surprize. Motiv pentru care am decis sa merg pe o varianta 1x & 1,5. Una castigatoare in cazul tuturor meciurilor disputate de PSG dupa ce a pierdut Supercupa in fata lui Lille.