Biletul zilei fotbal Bundesliga- 28-8-2021

Biletul zilei fotbal Bundesliga 28-8-2021. Am ales trei meciuri din oferta de astazi din Bundesliga. Si am obtinut o cota de 3.68. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal Bundesliga - 28-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:30.

  1. Stuttgart  – Freiburg, over 2,5 goluri la cota 1.75
  2. Augsburg – Leverkusen, X2 & over 1,5 la cota 1.47
  3. Bayern – Hertha, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.43
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Stuttgart vs Freiburg

  • Avem de-a face cu doua formatii care iubesc spectacolul. O singura intalnire directa din ultimele 10 a avut sub 3 reusite. Stuttgart are doua meciuri de over, iar Freiburg a avut parte de un astfel de verdict la ultimul joc, atunci cand a invins Dortmund. Am sa merg pe over 2,5.

Augsburg vs Leverkusen

  • Gazdele nu au marcat pana acum si multi vad formatia din Augsburg drept o candidata la retrogradare. Leverkusen pare ca este deja la o turatie ok, astfel ca am sa merg pe ideea ca nu va pierde si ca se vor marca macar doua goluri. Asa s-a intamplat in ultimele cinci meciuri directe.

Bayern vs Hertha

  • Bayern nu a reusit sa inceapa stagiunea cu maximum de puncte, dar incepe sa produca goluri. Iar Hertha pare ca asteapta, precum multe echipe de la noi, pauza pentru echipele nationale, pentru a mai face reglaje. Ma astept la un meci in care sa se marcheze si am sa merg pe minimum doua goluri in repriza secunda.