Biletul zilei fotbal Bundesliga- 28-8-2021

Biletul zilei fotbal Bundesliga 28-8-2021. Am ales trei meciuri din oferta de astazi din Bundesliga. Si am obtinut o cota de 3.68. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal Bundesliga - 28-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:30.

  1. Stuttgart  – Freiburg, over 2,5 goluri la cota 1.75
  2. Augsburg – Leverkusen, X2 & over 1,5 la cota 1.47
  3. Bayern – Hertha, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.43
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Stuttgart vs Freiburg

  • Avem de-a face cu doua formatii care iubesc spectacolul. O singura intalnire directa din ultimele 10 a avut sub 3 reusite. Stuttgart are doua meciuri de over, iar Freiburg a avut parte de un astfel de verdict la ultimul joc, atunci cand a invins Dortmund. Am sa merg pe over 2,5.

Augsburg vs Leverkusen

  • Gazdele nu au marcat pana acum si multi vad formatia din Augsburg drept o candidata la retrogradare. Leverkusen pare ca este deja la o turatie ok, astfel ca am sa merg pe ideea ca nu va pierde si ca se vor marca macar doua goluri. Asa s-a intamplat in ultimele cinci meciuri directe.

Bayern vs Hertha

  • Bayern nu a reusit sa inceapa stagiunea cu maximum de puncte, dar incepe sa produca goluri. Iar Hertha pare ca asteapta, precum multe echipe de la noi, pauza pentru echipele nationale, pentru a mai face reglaje. Ma astept la un meci in care sa se marcheze si am sa merg pe minimum doua goluri in repriza secunda.