Biletul zilei fotbal – 23-9-2021

Biletul zilei fotbal 23-9-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din Italia, Olanda si Spania. Partide in care ma astept sa marcheze ambele echipe. Si a rezultat o cota totala de 3.92. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 23-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:30.

  1. Torino  – Lazio, GG la cota 1.52
  2. Twente – Alkmaar, GG la cota 1.50
  3. Cadiz – Barcelona, GG la cota 1.72
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Torino vs Lazio

  • Un meci intre doua formatii care nu sunt in pozitiile la care se asteptau la acest moment. Si sunt extrem de imprevizibile in ceea ce priveste rezultatele. Torinezii spera sa profite de faptul ca Lazio nu a mai castigat de 3 meciuri. Si cum Lazio a primit gol in fiecare dintre ultimele 6 meciuri, in 4 din ultimele 5 directe am avut 3+, ma astept la un joc cu reusite. De ambele parti, caci nici pe formatia din Roma nu a vad cedand fara lupta aceasta confruntare.

Twente vs Alkmaar

  • Un nou meci intre doua formatii cu rezultate oscilante. Twente are o linie 2-1-2, si doua meciuri din 5 de over. Insa trei dintre acestea cu goluri de ambele parti. De partea cealalta, Alkmaar a jucat doar 4 meciuri, dintre care trei de over. Si a marcat in marea majoritate a disputelor pe care le-a avut in toate competitiile. Tinand cont si de meciurile directe de anul trecut, cu goluri de ambele parti, merg si in acest meci pe GG.

Cadiz vs Barcelona

  • Dupa 4 etape in care n-a reusit sa se impuna, reusind doar doua remize, Cadiz a dat lovitura in deplasare. 2-1 cu Celta Vigo este rezultatul care le-a crescut moralul. Mai cu seama ca Celta venea dupa ce inscrisese de doua ori pe Bernabeu. Evident, Cadiz nu uita nici faptul ca anul trecut n-a pierdut contra catalanilor. Au castigat acasa, 2-1, si au remizat in deplasare, 1-1. Iar Barca nu era in reconstructie. Tinand cont de acest lucru, dar si de faptul ca ambele echipe au primit gol in toate meciurile de pana acum, am ales sa merg in acest meci pe GG.