Biletul zilei fotbal – 20-10-2021

Biletul zilei fotbal 20-10-2021. Am ales din oferta de astazi cele trei meciuri care se joaca in UEL si UCL si au startul pana la 19:45. Iar cota totala rezultata este de 3.22. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 20-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 17:30.

  1. Spartak  – Leicester, 2-4 goluri la cota 1.49
  2. Barcelona – Dinamo Kiev, 2+ Barcelona & over 7,5 cornere la cota 1.70
  3. Salzburg – Wolfsburg, 2+ la cota 1.27
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Spartak vs Leicester

  • Spartak a pierdut cu Legia, acasa, 0-1. Dar apoi s-a impus pe terenul lui Napoli, liderul din Serie A, cu 3-2. Iar acum spera sa faca un rezultat bun si cu Leicester. Problema este ca gazdele au o multime de probleme de efectiv. Maslov, Melkadze, Ponce, Promes si Umayrov sunt accidentati, in timp ce belgianul Caufriez este suspendat. Leicester vine dupa un 4-2 cu Manchester United. Insa pare sa nu fie foarte interesata de aceasta competitie. A remizat, 2-2, cu Napoli, iar apoi a pierdut cu Legia, 0-1, in deplasare. Tinand cont ca deplasarile in Rusia sunt complicate, probabil ca si de aceasta data britanicii vor alinia jucatori care evolueaza mai putin.  Ceea ce poate sa fie bine pentru cei care vor urmari meciul. Care ne poate oferi reusite. Am sa merg pe 2-4 goluri in aceasta partida.

Barcelona vs Dinamo Kiev

  • Barcelona nu numai ca are 0 puncte dupa doua meciuri jucate in actuala editie a Champions League, dar nici n-a reusit sa marcheze. Revenirea lui Ansu Fati a adus insa un plus la capitolul ofensiv. Iar acest lucru s-a vazut si in meciul jucat contra Valenciei. Iar acum Barca spera sa ia 6 puncte cu echipa lui Lucescu pentru a reintra in lupta pentru calificare. Sau macar sa aiba o buna optiune pentru primavara europeana. Dinamo a remizat cu Benfica, 0-0, si a cedat, 0-5, cu Bayern. Pe plan intern nu are probleme. Are 9 victorii in 11 etape, iar in ultima runda s-a impus cu 4-1 cu Lviv. Este de asteptat ca echipa din Kiev sa vina sa joace, pentru ca Barcelona nu mai este teamul de temut din anii trecuti. Si astfel sa avem parte de faze de poarta. Motiv pentru care am ales sa merg pe minimum doua goluri ale gazdelor si over 7,5 cornere.

Salzburg vs Wolfsburg

  • Salzburg a ratat doua lovituri de pedeapsa din trei la Sevilla si a fost nevoita sa se multumeasca doar cu o remiza, 1-1. Apoi insa le-a marcat pe cele doua cu Lille si s-a impus cu 2-1. De partea cealalta, Wolfsburg are doua remize. A fost 0-0 cu Lille, in deplasare, si 1-1 cu Sevilla, acasa. Si vine sa castige la Salzburg, mai cu seama ca la gazde lipsesc jucatori importanti. Ma astept insa sa avem parte de o partida spectaculoasa si am sa merg pe minimum doua goluri in meci.