Biletul zilei fotbal- 17-9-2021

Biletul zilei fotbal 17-9-2021. Am ales din oferta de astazi cinci meciuri din cele mai importante campionate ale Europei. Am mers pe goluri si a rezultat cota totala este de 9.96. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 17-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:30.

  1. Hertha  – Greuther Furth, GM 2+ la cota 1.75
  2. Sassuolo – Torino, GG la cota 1.54
  3. Strasbourg – Metz, over 2 la cota 1.57
  4. Newcastle – Leeds, 2+ repriza 2 la cota 1.81
  5. Celta Vigo – Cadiz, 2+ la cota 1.30
Bonus 100% pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
+ 200 rotiri gratuite cash
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Hertha vs Greuther Furth

  • Hertha este favorita intalnirii mai cu seama ca n-a primit gol acasa in 4 din ultimele 6 meciuri. Oaspetii au un singur punct si e clar ca se vor bate la retrogradare. Am sa merg pe doua goluri marcate de gazde, cota fiind mai buna decat cea pentru victorie.

Sassuolo vs Torino

  • Doua echipe preocupate de ofensiva. Ultimele 7 meciuri directe au fost cu GG. Iar ultimele cinci de GG & 3+. Punem la socoteala si meciuri exclusiv de over in contul lui Torino si am ales pentru acest meci 3+.

Strasbourg vs Metz

  • Patru meciuri de GG la rand, intre care trei cu 4+ in contul gazdelor. Trei jocuri de GG si pentru oaspeti. Ultimele trei dueluri directe cu GG & 3+. Un meci in care over 2 pare sa fie o varianta excelenta.

Newcastle vs Leeds

  • In 6 dintre cele 8 meciuri ale acestor doua echipe am avut parte de GG. ca si in 13 dintre ultimele 16 meciuri acasa ale lui Newcastle. Ambele echipe au aratat ca pot marca, dar si ca au mari deficiente in defensiva. Merg pe minimum doua goluri in repriza secunda.

Celta Vigo vs Cadiz

  • Un meci extrem de important pentru ambele echipe, mai ales ca nu au castigat inca. Celta a marcat de doua ori cu Real, Cadiz are o lunga serie de reusite in deplasare. Merg pe 2+, dar se poate incerca si GG sau GG & 3+.