Biletul zilei fotbal – 16-10-2021

Biletul zilei fotbal 16-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri. Toate se joaca in Premier League. Iar cota totala rezultata este de 3.16. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 16-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 14:30.

  1. Watford  – Liverpool, OM 2+ la cota 1.37
  2. Aston Villa – Wolves, 1-3 goluri la cota 1.38
  3. Manchester City – Burnley, 1 & GM 2+ & O 2+ cornere la cota 1.67
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Watford vs Liverpool

  • Bun start de zi in Premier League. Gazdele, cu Ranieri pe banca, spera sa obtina un rezultat pozitiv. Si aceasta pentru ca italianul are un procentaj de 80% succese in meciurile de-acasa ale echipelor sale contra lui Liverpool. Oaspetii insa sunt fara infrangere. Fiind singura echipa din primul esalon englez cu o astfel de performanta. In plus, are patru succese in cinci deplasari in toate competitiile si a marcat in toate meciurile pe teren strain macar trei goluri. In aceste conditii, evident, sarcina lui Watford nu este deloc una usoara. Am sa merg pe minimum doua goluri ale oaspetilor.

Aston Villa vs Wolves

  • Aston Villa are un start decent de campionat, cu o linie 3-1-3. Si un golaveraj 10-9. Viata fara Grealish nu este usoara, insa echipa poate creste. Iar banii incasati pot sa fie pusi la treaba. Acasa are 7 puncte din 9 partide, nu a pierdut pana acum, lucru care este de asemenea pozitiv. Oaspetii vin dupa doua succese, la Southampton si acasa cu Newcastle. Si sunt in cautarea altor rezultate pozitive. Si aici gasim un goaveraj cu cifre mici, 5-6. Ba mai mult, la Wolves doar ultima partida a fost de over. Tinand cont de echilibrul dintre cele doua loturi si prestatiile de pana acum, am ales intervalul 1-3 goluri.

Manchester City vs Burnley

  • Probabil ca fanii asteptau reluarea Premier League. Nu stiu daca si cei ai lui Burnley, echipa lor avand parte de un meci pe o arena care sperie. A pierdut 7 meciuri aici si in ultimele confruntari directe are opt infrangeri si un golaveraj 1-30. Iar City a facut spectacol in meciurile precedente acasa. Cu o singura exceptie, confruntarea cu Southampton. Insa acest lucru nu stiu daca este suficient pentru moralul oaspetilor. Am sa merg in acest meci pe 1 & GM 2-5 & 2+ cornere oaspetii.