Biletul zilei fotbal- 15-9-2021

Biletul zilei fotbal 15-9-2021. Am ales din oferta de astazi patru meciuri din grupele UCL. Am mers pe goluri sau cornere si a rezultat cota totala este de 4.17. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 15-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45.

  1. Besiktas  – Dortmund, 2+ repriza 2 la cota 1.71
  2. Liverpool – Milan, over 5,5 cornere gazdele la cota 1.60
  3. Sporting – Ajax, gol repriza 2 la cota 1.20
  4. Atletico – FC Porto, NG min.14:59 la cota 1.27
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Besiktas vs Dortmund

  • Besiktas, campioana Turciei, s-a intarit serios pentru UCL. Si a inceput sezonul proband o forma foarte buna si o defensiva de fier. Dortmund are insa calitate si poate inscrie. Dar s-a dovedit si buna incasatoare. N-am sa merg insa pe GG, ci pe minimum doua goluri in repriza secunda. Asa cum s-a intamplat in toate meciurile lui Dortmund din actuala stagiune.

Liverpool vs Milan

  • Milan stie ca nu-si poate permite sa nu puna accent pe defensiva in fata dinamicei echipe britanice. Ma astept la un meci in care, cu fanii alaturi, Liverpool sa puna presiune. Drept consecinta cred ca vom avea si multe cornere din partea gazdelor. Merg pe minimum 6.

Sporting vs Ajax

  • Sporting revine in UCL si spera intr-un start cu dreptul. In 3 dintre ultimele patru meciuri a primit insa gol. Iar Ajax vine sa-si joace sansa, are forta ofensiva, astfel ca ma astept sa inscrie. Motiv pentru care am ales ca propunere minimum un gol in repriza secunda.

Atletico vs FC Porto

  • Un meci care se anunta extrem de echilibrat. Cu atat mai mult cu cat Atletico are dificultati sa inscrie. Tinand cont de modul in care Simeone pregateste meciurile, ma astept ca prima parte a meciului sa fie una de tatonare. Si merg pe un 0-0 in minutul 15.