Biletul zilei fotbal- 13-9-2021

Biletul zilei fotbal 13-9-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri din campionatele Spaniei, Italiei si Angliei. Cota totala este de 4.09. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 13-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:00.

  1. Getafe  – Elche, under 2,5 la cota 1.43
  2. Bologna – Verona, 2+CG gazdele la cota 1.52
  3. Everton – Burnley, 2+ goluri gazdele la cota 1.88
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Getafe vs Elche

  • Se intalnesc doua formatii care au un singur gol marcat pana acum. In plus, 6 din ultimele 8 meciuri directe au fost de under. Astfel ca am sa merg pe un joc cu sub trei reusite.

Bologna vs Verona

  • Bologna este extrem de indisciplinata si a adunat deja 11 avertismente (doua duble, care au dus la eliminari) in doua meciuri. Ma astept ca pe fondul unui joc intens gazdele sa fie avertizate de macar doua ori.

Everton vs Burnley

  • Burnley este o candidata la retrogradare, in tump ce Everton a pornit bine stagiunea. Gazdele sunt favorite si ma astept sa faca un bun joc ofensiv si sa inscrie de macar doua ori. Asa cum au facut-o de fiecare data in meciurile de pana acum.