Biletul zilei fotbal – 12-10-2021

Biletul zilei fotbal 12-10-2021. Am ales din oferta de astazi trei meciuri. Toate se joaca in preliminariile Cupei Mondiale. Iar cota totala rezultata este de 3.11. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 12-10-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45.

  1. Albania  – Polonia, Polonia AH 0 la cota 1.49
  2. Suedia – Grecia, 2+ la cota 1.40
  3. Faroe – Scotia, 2 & under 4,5 la cota 1.49
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Albania vs Polonia

  • Albania a luat maximum de puncte in fata Ungariei si acum viseaza la Mondiale. O calificare ar reprezenta o premiera. Insa mai sunt hopuri de trecut. In primul rand acest meci cu Polonia. Un succes i-ar putea deschide drumul catre baraj. Iar apoi, cine stie…Insa polonezii se pare ca au anticipat ca acest joc ar putea sa fie unul decisiv pentru ei. Si-au menajat principalele arme in jocul cu San Marino si vin sa obtina un rezultat care sa schimbe soarta grupei. In cazul unui egal s-ar mentine diferenta de un punct. Albanezii mai au de jucat in Anglia, si acasa cu Andorra. Ceea ce inseamna ca polonezii ar trebui sa treaca de aceeasi Andorra, si sa nu piarda acasa cu Ungaria. In principiu rezultate de bifat. Iar daca Lewandowski & Co se impun, atunci sunt ca si calificati. Iar acel 4-1 consemnat in prima confruntare directa le da sperante. Am sa merg pe Polonia DNB.

Suedia vs Grecia

  • Suedia este pe locul secund, la trei puncte de Grecia, iar acest meci devine capital in ceea ce priveste calificarea. In meciul de-acasa, elenii s-au impus cu 2-1,  si sunt neinvinsi in momentul de fata. Au insa doar doua succese si trei remize, astfel ca au nevoie de victorie acum pentru a spera sa prinda barajul. Problema este insa ca Suedia are 8 succese la rand acasa, iar in  aceasta grupa a reusit sa treaca inclusiv de nationala Spaniei. Tinand cont de miza si context am ales sa merg pe over 1,5 in aceasta intalnire.

Faroe vs Scotia

  • Scotia merge in Faroe dupa ce a reusit sa se impuna, cu un gol reusit in minutul 90+4, contra Israelului. Un rezultat care a dus-o la patru puncte de urmaritoarele sale in disputa pentru locul de baraj. Victoria de sambata trebuie insa dublata de un nou succes in aceasta confruntare. Una deloc facila, in conditiile in care Danemarca a obtinut o victorie la limita, iar Austria, la finele saptamanii trecute, s-a impus cu 2-0. Scotienii au insa jucatori capabili sa faca diferenta, astfel ca am sa merg pe un succes al oaspetilor intr-un meci cu maximum 4 reusite.