Biletul zilei fotbal – 10-8-2021

Biletul zilei fotbal 10-8-2021. Avem o zi plina in cupele europene si profitam pentru a construi un bilet. Am ales sase intalniri in care ne asteptam la goluri si am obtinut o cota de 12.35. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus fara depunere
24 rotiri gratuite cu 1 RON/spin + 24 RON pariu gratuit
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 10-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

 1. Domzale  – Rosenborg, Rosenborg 2+ la cota 1.82
 2. Slovan – Lincoln Red Imps, Slovan 2+ la cota 1.34
 3. Slavia Praga – Ferencvaros, 2-4 goluri la cota 1.48
 4. Shakhtar – Genk, GG la cota 1.49
 5. Midtjylland – PSV, PSV 2+ la cota 1.78
 6. Benfica – Spartak, over 2 la cota 1.29
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Domzale vs Rosenborg

 • Calificarea este deja transata de norvegieni dupa rezultatul din meciul tur. Este de asteptat insa ca gazdele sa doreasca sa iasa cu fruntea sus, iar Rosenborg poate sa profite si sa marcheze de macar doua ori, asa cum a facut-o in ultimele sase meciuri.

Slovan Bratislava vs Lincoln Red Imps

 • Formatia din Gibraltar si-a demonstrat limitele. Este o buna incasatoare, iar Slovan poate marca de macar doua ori dupa ce a inscris de trei ori in meciul tur.

Slavia Praga vs Ferencvaros

 • Slavia n-a jucat in weekend pentru a pregati acest meci extrem de important. Infrangerea din tur o obliga sa atace, iar Ferencvaros, joaca bine si pe teren strain. Am ales varianta 2-4 goluri. Se poate incerca si gol marcat de maghiari, la cota 1.68 sau GG, la 1.88.

Shakhtar vs Genk

 • Shakhtar a reusit sa se impuna in Belgia dupa ce era condusa la pauza. A pierdut in campionat, iar Genk vine sa-si joace sansa. Astfel ca ma astept ca ambele formatii sa inscrie. Mai cu seama ca ucrainenii au primit gol in fiecare partida.

Midtjylland vs PSV

 • Olandezii s-au impus cu 3-0 in meciul tur si au surclasat Ajax, 4-0, in weekend. Merg pe minimum doua goluri ale lor si-n retur. Au facut-o si cu Galata, desi se impusesera in partida tur cu 5-1.

Benfica vs Spartak

 • Benfica este cu un pas in turul urmator, dar Spartak vine sa-si apere onoarea. Ma astept la un meci deschis, cu goluri, si am mers pe over 2 asiatic in acest meci.