Biletul zilei fotbal- 07-9-2021

Biletul zilei fotbal 07-9-2021. Am ales din oferta de astazi 3 meciuri din preliminariile CM, zona Europa. Si am mers pe pariuri indraznete pentru o cota totala de 6.75. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 07-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 21:45.

  1. Croatia  – Slovenia, under 2,5 la cota 1.68
  2. Franta – Finlanda, under 3 la cota 1.64
  3. Irlanda – Serbia, gol Mitrovici la cota 2.45
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Croatia vs Slovenia

  • Un meci care, dincolo de rivalitatea celor doua natiuni din fosta Iugoslavie, este extrem de important pentru economia grupei. Ma astept la un joc incrancenat, cu putine reusite.

Franta vs Finlanda

  • Franta continua sa nu se regaseasca si are o multime de absenti. Sigur, va incerca sa obtina victoria, insa finlandezii au o defensiva organizata. Motiv pentru care merg pe un under.

Irlanda vs Serbia

  • Mitrovici a marcat de doua ori in meciul tur si a reusit o dubla si in jocul cu Luxemburg. In plus, a inscris in toate jocurile din preliminarii. Am sa incerc gol marcat de eficientul atacant sarb.