Biletul zilei fotbal – 08-8-2021

Biletul zilei fotbal 08-8-2021. A fost o zi cu multe surprize. Si cu echipe favorite care au oprit motoarele atunci cand au avut avantaj. Mergem astazi pe trei jocuri din Franta si Austria. Mizam ca Lille nu pierde si pe meciuri spectaculoase la Montpellier si Viena pentru o cota totala de 3.55. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei fotbal - 08-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 18:00.

  1. Metz  – Lille, x2 & under 3,5 la cota 1.41
  2. Rapid Viena – Wolfsberger, over 2,5 goluri la cota 1.50
  3. Montpellier – Marseille, GG la cota 1.68
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Metz vs Lille

  • Chiar daca nu a avut intregul lot la dispozitie si a fost condusa, PSG a debutat cu o victorie. Lille, campioana in exercitiu, spera sa obtina si ea cele trei puncte. Merg pe ideea ca nu pierde si se vor inscrie sub 4 goluri.

Montpellier vs Marseille

  • Deplasare grea pentru Marseille in prima runda. Mai cu seama ca are un singur succes in ultimele 13 meciuri pe teren strain. In replica, jocurile directe ne-au oferit spectacol si GG. Varianta pe care merg si in acest meci.

Rapid Viena vs Wolfseberger

  • GG in 8 dintre ultimele 9 directe si 3+ in 6 dintre ultimele 7. In plus, Wolfsberger sta prost in defensiva si are 4 meciuri din 5 cu GG si tot atatea cu 3+. Am ales sa merg pe over 2,5 goluri in acest meci.