Biletul zilei fotbal – 04-8-2021

Biletul zilei fotbal 04-8-2021. Din oferta de astazi ne-am indreptat atentia catre preliminariile Champions League si amicalele unor formatii de top. Am ales 4 jocuri cu care am format o cota totala de 4.96. In fiecare dintre ele am mizat pe goluri. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 04-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

  1. Spartak  – Benfica, under 3 la cota 1.42
  2. Dinamo Zagreb – Legia, over 1,5 goluri la cota 1.34
  3. Red Bull Salzburg – Barcelona, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.66
  4. Cadiz – Atletico, over 1,5 goluri Atletico la cota 1.57
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Spartak Moscova vs Benfica

  • Oaspetii sunt la primul meci oficial in actuala stagiune. Gazdele au evoluat deja de doua ori in campionat, dar au aratat ca mai au lucruri de pus la punct. Ma astept la un meci extrem de disputat, rezultatul fiind extrem de important. Si la goluri putine.

Dinamo Zagreb vs Legia

  • Dinamo Zagreb a avut probleme si in turul precedent la meciul din deplasare. Este motivul pentru care va cauta o victorie consistenta in acest joc. In timp ce Legia va cauta sa dea lovitura, chiar daca golul in deplasare nu mai conteaza. Merg pe minimum doua goluri in meci.

Red Bull Salzburg vs Barcelona

  • Red Bull Salzburg are o ofensiva extrem de productiva. De partea cealalta, Barcelona este la penultimul amical inaintea startului din La Liga. Si este lipsita in continuare de jucatori importanti. Ma astept la un meci deschis, cu goluri. Si merg pe minimum doua reusite in repriza secunda.

Cadiz vs Atletico Madrid

  • Cadiz nu a aratat mare lucru in fata echipelor serioase in amicalele de pana acum. Iar defensiva sa a primit minimum doua goluri. Atletico se pregateste de debutul de campionat si poate sa inscrie de doua ori in acest meci.