Biletul zilei fotbal – 03-8-2021

Biletul zilei fotbal 03-8-2021. Din oferta de astazi ne-am indreptat atentia catre preliminariile Champions League. Si am ales 3 jocuri cu care am format o cota totala de 4.31. In fiecare dintre ele am mizat pe reusite in repriza secunda. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei fotbal - 03-8-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 20:00.

  1. CFR Cluj  – Young Boys, gol repriza a doua la cota 1.28
  2. KRC Genk – Shakhtar, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.86
  3. PSV Eindhoven – Midtjylland, over 1,5 goluri repriza a doua la cota 1.81
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

CFR Cluj vs Young Boys

  • Chiar daca oaspetii nu au reusit decat un 0-0 in ultima etapa de campionat, au atact continuu. De partea cealalta, CFR obisnuieste sa fie mai ofensiva in repriza secunda. Ma astept sa avem minimum o reusita in partea a doua a jocului.

KRC Genk vs Shakhtar

  • Shakhtar este echipa mai puternica si a inceput stagiunea cu dreptul. Genk insa vrea si ea sa mearga mai departe. Ma astept la un meci deschis pe intreaga sa durata, iar un eventual gol sa incinga si mai mult lucrurile. Astfel ca am ales varianta a minimum doua goluri dupa pauza.

PSV Eindhoven vs Midtjylland

  • Exploziva ofensiva a gazdelor a marcat de fiecare data in repriza secunda cu Galata. In tur, chiar de trei ori. Midtjylland este o echipa care se dezlantuie si ea dupa pauza. Motiv pentru care am ales si aici over 1,5 goluri repriza a doua.