Biletul zilei Cupa Romaniei – 22-9-2021

Biletul zilei Cupa Romaniei 22-9-2021. Am ales din oferta de astazi si alte trei meciuri din programul Cupei Romaniei. Si a rezultat o cota totala de 3.71. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Bonus 100% pana la:
200 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul zilei Cupa Romaniei - 22-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:30.

  1. Concordia  – Gaz Metan, 2+ & 7+ cornere la cota 1.60
  2. CA Oradea – Hermannstadt, GG la cota 1.68
  3. Csikszereda – Chindia, over 1,5 la cota 1.38
Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
+ 300 rotiri gratuite si 50 RON freebet
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Concordia vs Gaz Metan

  • Echipa din Chiajna a inceput bine actuala stagiune din Liga 2. Este neinvinsa, cu o linie 5-2-0, si ocupa pozitia a treia in clasament. Astfel ca ia in calcul promovarea in Liga 1. Evident, Cupa Romaniei poate reprezenta o buna pregatire pentru play-off, astfel ca meciul cu Gaz Metan este tratat extrem de serios. De partea cealalta, Poenaru va folosi acest meci pentru a face noi reglaje la echipa. Este de asteptat sa vedem un meci disputat si sa avem parte de goluri. Propunerea este 2+ & over 6,5 cornere.

CA Oradea vs Hermannstadt

  • O partida care opune doua formatii neinvinse in actuala stagiune. CA Oradea evolueaza in Liga 3, seria 10, si este secondanta formatiei din Baia Mare care a trecut de acest tur al Cupei. Hermannstadt este si ea pe 2, insa in liga secunda, si si-a propus sa revina pe prima scena. Oradenii au trecut deja de U Cluj, demonstrand ca se pot bate cu formatiile din esalonul superior. Ramane de vazut daca vor izbuti sa mai produca o surpriza. Ii vad insa marcand, iar propunerea este GG.

Csikszereda vs Chindia

  • Un joc intre o formatie de Liga 2 si una din primul esalon. Csikszereda a inceput campionatul cu cinci infrangeri la rand. A inceput insa sa-si revina, a mers mai departe in Cupa Romaniei si a bifat doua victorii. Principala sa problema o reprezinta defensiva. Iar cum in acest meci nu are nimic de pierdut, probabil ca va incerca sa puna presiune pe o Chindia care va folosi jucatori mai putin utilizati. Oaspetii au insa o aparare buna, o organizare a jocului care le permite sa tina adversarul departe de poarta si sa declanseze contraatacuri letale. Motiv pentru care am ales varianta 2+.