Bonus 100% pana la:
5000 RON + 250 RON pariu fara risc + 750 rotiri gratuite
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Ne apropiem de finalul Euro 2024, in perioada 5-6 iulie se joaca faza sferturilor. Pentru aceste 4 meciuri am ales cateva pronosticuri simple care ne ofera la final o cota de 6. Vezi mai jos bilet jucat online cu o miza de 500 de lei.

Biletul zilei sferturi Euro 2024

Vezi biletul jucat la Betano mai jos

Spania – Germania, ambele marcheaza la cota 1.72

Portugalia – Franta, se califica Franta la cota 1.70

Anglia – Elvetia, se califica Anglia la cota 1.57

Olanda – Turcia, peste 8.5 cornere la cota 1.39

Bonus 100% pana la:
500 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Bilet jucat online la Betano

bilet pariuri sferturi euro 2024

Bonusuri fara depunere
WinBoss Cazino

50 rotiri gratuite fara depunere

Betano Cazino

444 rotiri gratuite fara depunere

Superbet Cazino

350 rotiri gratuite fara depunere

Mr Bit Cazino

100 rotiri gratuite fara depunere

Spania – Germania la Euro 2024

Se intalesc cele mai frumoase echipe de la Euro 2024, atat Spania cat si Germania practica un joc frumos, ofensiv, au resurse si solutii pentru a distruge orice aparare. Din pacate cele doua se intalnesc in sferturi desi ar fi putut oricand sa le vedem intr-o finala. Ar trebui sa vedem goluri si un meci disputat pana la final.

Portugalia – Franta la Euro 2024

In faza grupelor Portugalia a aratat mai bine decat Franta, dar in optimi s-a chinuit cu Slovenia si doar la loteria penalty-urilor a reusit sa treaca mai departe. Franta e departe de o echipa de speriat, totusi are jucatori atat buni care oricand pot face diferenta. La Portugalia pare ca toata lumea joaca pentru Ronaldo iar echipa face multe greseli din aceasta cauza.

Anglia – Elvetia, Euro 2024

Elvetia, fosta adversara a Romaniei din calificarile pentru Euro a demonstrat ca este o echipa solida, care are un joc clar si poate pune problemelor echipelor mari. Anglia nu joaca deloc bine, dar pare ca acest turneu este facut pentru englezi, sunt pe partea mai usoara de tablou si au adverari relativ accesibili, iar fara sa faca prea multe lucruri Anglia poate trece mai departe.

Olanda – Turcia, Euro 2024

Un meci care in primul rand va conta la nivelul suporterilor, evident ca turcii sunt mai multi dar si olandezii i-am vazut foarte energici. In mod normal am fi mers pe Olanda, insa Turcia fara un joc spectaculos a reusit sa ajunga in aceasta faza spre surprinderea tuturor. Mergem pe cornere pentru o cota decenta.