Bonus fara depunere
800 rotiri gratuite
La verificarea contului
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Biletul-zilei-din-fotbal -25-03-2022- de la Mihai se axeaza asupra celor 3 evenimente din fotbalul din Europa. Mai jos puteți vedea ce pronosticuri am ales dar și o analiză a acestor meciuri.

Biletul zilei fotbal 25-03-2022

Poti plasa acest bilet pana la ora 16:00

 1. Bosnia-Herţegovina U21 – Luxemburg U21 , ambele echipe marchează la o cota de 2,40
 2. Portugalia U21 – Islanda U21 , peste 1,5 goluri in cele 90 minute la o cota 1,14.
 3.  Millwall U23 – Colchester United U23 , ambele marchează la o cota 1,43.
Bonus 100% pana la:
400 RON
Oferta de bun venit
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Bosnia-Herţegovina U21 vs Luxemburg U21

 • Bosnia-Herţegovina U21 are un parcurs slab in ultimele meciuri jucate reușind sa se impună doar de 2 ori sa facă un egal și sa încaseze 2 înfrângeri in ultimele 5 meciuri disputate.
 • Echipa probabilă : Cetkovic Nikola, Kujundzic Marko, Malic Luka, Nikic Nenad, Pavlovic Jovan Vladimir, Basic Ivan, Begic Amar, Petrovic Zvonimir, Mesinovic Belmin, Masic Anes, Drlio Andria.
 • Luxemburg U21 are un parcurs foarte slab in ultimul timp încasând înfrângere după înfrângere ,in ultimele 5 partide jucate in Campionatul European U21 – Calificări a arătat aceeași forma slaba având 4 înfrângeri și un egal cu un golaveraj la general negativ de 16-2 .
 • Echipa probabilă : Fox Lucas, Bernardy Loris, Latic Irvin, Osmanovic Edin, Schmit Leon, D’Anzico Kevin, Ikene Farid, Semedo Monteiro Tiago, Rupil Timothe, Bernard Gary, Curci Alessio.
 • Pentru acest meci am ales sa joc ambele echipe marchează la o cota 2,34 oferita de cei de la Winmasters.

Portugalia U21 vs Islanda U21

 • Portugalia U21 a avut un parcurs foarte bun pana in acest moment ,in ultimele 5 meciuri disputate in Campionatul European U21 – Calificări a confirmat forma foarte buna și s-a impus in toate cele 5 meciuri cu un golaveraj foarte bun de 20-0 .
 • Echipa probabilă : Tabuaco Goncalo, Djalo Tiago, Quaresma Eduardo, Araujo Tomas, Tavares Tomas, Sousa Afonso, Vitinha, Conceicao Francisco, Almeida Andre, Tiago Tomas, Silva Fabio
 • Islanda U21 are un parcurs bun pana in acest moment ,in ultimele 5 meciuri disputate in Campionatul European U21 a reușit sa se impună de 2 ori, sa facă un egal și sa sufere 2 înfrângeri .
 • Echipa probabilă : Bragason Brynjar Atli, Palmason Finnur Palmason, Fridriksson Valgeir, Olafsson Isak Oli, Robertsson Logi, Thordarson Kolbeinn, Heimisson Birkir, Hlynsson Kristian, Ingason Kristall, Geirsson Stefan, Willumsson Brynjolfur Darri.
 • Pentru acest meci am ales sa joc peste 1,5 goluri in cele 90 minute la o cota 1,13 oferita de cei de la Winmasters.

Millwall U23 vs Colchester United U23

 • Millwall U23 are un parcurs slab in campionat fiind doar pe locul 6 cu 23p cu un golaveraj negativ de 28:40. În ultimele 5 meciuri disputate in campionat a arătat aceeași forma slaba reușind sa se impună doar o singura data și sa încaseze alte 4 înfrângeri .
 • Colchester United U23 are un parcurs slab in campionat pana in acest moment fiind doar pe locul 5 cu 24p și un golaveraj 25-26. În ultimele partide disputate a dat semne de revenire obținând 2 victorii, un egal și 2 înfrângeri in ultimele 5 meciuri disputate in campionat .
 • Pentru acest meci ales sa joc ambele echipe marchează la o cota 1.43 oferita de cei de la Winmasters.