Biletul zilei Conference League- 16-9-2021

Biletul zilei Conference League 16-9-2021. Am ales din oferta de astazi patru meciuri din grupele Conference League. Partide extrem de interesante din care a rezultat cota totala de 5.95. Iata ce pronosticuri am ales la aceste meciuri, dar si cateva argumente pentru care noi am pune banii pe aceste ponturi.

Biletul zilei Conference League - 16-9-2021

Poti plasa acest bilet pana la ora 19:45.

  1. Qarabag  – Basel, 2-4 goluri la cota 1.50
  2. Rennes – Tottenham, 2-4 goluri la cota 1.50
  3. Slavia Praga – Union Berlin, over 2 la cota 1.43
  4. AS Roma – CSKA Sofia, 1 & 2-4 goluri la cota 1.85
Pariu fara risc pana la:
300 RON
Oferta de bun venit
* Oferta doar pentru clientii noi, 100% pariu fara risc.
Se aplica T&C
Doar pentru clientii noi

Depozit minim de 25 RON. Pentru a retrage bonusul trebuie sa rulati suma primita dupa pariul fara risc de 3 ori la pariuri sportive la cote de minim 1.40, de 35 de ori la sloturi, de 35 de ori la casino live sau de 10 ori la bingo. Ai la dispozitie 30 de zile pentru a indeplini conditiile de rulaj.

*Nu poti lua bonusul daca depui bani prin Skrill, Neteller, TopPay si Paysafecard.

Qarabag vs Basel

  • Gazdele sunt neinvinse in acest sezon si sunt o formatie care poate inscrie impotriva oricarui adversar. Basel, pe de alta parte, pune accentul pe ofensiva, dar a primit si destule goluri. Motiv pentru care am sa merg pe 2-4 goluri. Se poate incerca insa si GG sau GG&3+.

Rennes vs Tottenham

  • Francezii au aratat cu Rosenborg forta lor. Si pot profita de faptul ca la Spurs lipsesc cateva piese importante pentru a smulge chiar un rezultat pozitiv. Merg insa pe goluri si aleg si aici intervalul 2-4.

Slavia Praga vs Union Berlin

  • Germanii nu au pierdut in Bundesliga, iar de la gazde lipsesc o multime de jucatori importanti. In plus, Slavia a aratat destule slabiciuni in defensiva in actuala stagiune. Este un meci in care merg pe over 2 asiatic. In mod normal ar trebui sa fie un joc de 2-4, insa situatia echipei lui Stanciu nu exclude sa avem un scor mare.

Roma vs CSKA

  • 0-0 acasa si 1-3 in deplasare sunt rezultatele directe, in grupa, in editia trecuta din Europa League. Sub conducerea lui Mou, Roma este insa hotarata sa obtina rezultate. A marcat de minimum 2 ori in fiecare joc si este neinvinsa. Merg pe 1 & 2-4 goluri.